میدونین اینکارتون چقد رو روحیه و بعدانشون تاثیر گذارهاسمش بچس نفهمه اگه عقل شماهارو داش ک خوب بود.....میدونین ک لجوج تر و پرخاشگرشون میکنین و هیچی درست نمیشه
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
مادرا هم آدمن دیگه پیش میاد عزیزم سعی کن آرامشت رو بیشتر حفظ کنی چون بچه ها اولا اقتضای سنشونه دوما با دعوا و داد و بیداد و گاها تنبیه بیشتر لج میکنن مطمئنا شما بهترین مادر هستی و فقط کنترلت رو یه لحظه از دست دادی
مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
منم گاهی یکی میزنم مثلا رو دستش بالاخره ماهم ادمیم یه طاقتی داریم دیگه
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
یا للعجب😨😨چن روز پیش یکی تاپیک زد دخترمو زدم ملت ریختن روش که اشتباه کردی الان همه میگن اشکال نداره
فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
تو رو خدا بچه هاتون و نزنید.این فنقلیا همون کوچولوهای شیرینی هستن که وقتی تو وجودمون بودن و حرکت میگردن ذوق میکردیم.وقتی حرکت نمیکردن نگرانشون میشدیم.طبیعتشونه که شیطونی میکنن.مادرا هم حق دارن خسته میشن اما گناه دارن.تنها کسی ک بچه بهش اعتما داره دوسش داره و بهش نیاز داره مادره