2777
2789
عنوان

بچمو زدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 102 پست

میدونین اینکارتون چقد رو روحیه و بعدانشون تاثیر گذارهاسمش بچس نفهمه اگه عقل شماهارو داش ک خوب بود.....میدونین ک لجوج تر و پرخاشگرشون میکنین و هیچی درست نمیشه

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از این کارا کردم بعدشم کلی پشیمونی وعذاب وجدان میگیرم😔من که ازش عذرخواهی میکنم میگم منو بخشیدی گلم اونم میگه آره وااااای دلم کباب میشه😔😔😔

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

مادرا هم آدمن دیگه پیش میاد عزیزم سعی کن آرامشت رو بیشتر حفظ کنی چون بچه ها اولا اقتضای سنشونه دوما با دعوا و داد و بیداد و گاها تنبیه بیشتر لج میکنن مطمئنا شما بهترین مادر هستی و فقط کنترلت رو یه لحظه از دست دادی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

من همیشه واسه تنبیهش تهدید میکردم یا میگفتم برو اتاق.  امروز عصبیم کرد. خیلی شیطونه و لجباز. باز همه میگن خیلی خوب باهاش رفتار میکنم.  ولی گاهی اوقات عصبی میشم. فدای چشمای قشنگش بشم. میخوام دستمو بکنم

منم گاهی یکی میزنم مثلا رو دستش بالاخره ماهم ادمیم یه طاقتی داریم دیگه

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

یا للعجب😨😨چن روز پیش یکی تاپیک زد دخترمو زدم ملت ریختن روش که اشتباه کردی الان همه میگن اشکال نداره

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عب نداره پیش میاد منم دخترم موهام میکشه من میزنمش

اون بچه اس نمیفهمه شماهم بچه ای؟

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

تو رو خدا بچه هاتون و نزنید.این فنقلیا همون کوچولوهای شیرینی هستن که وقتی تو وجودمون بودن و حرکت میگردن ذوق میکردیم.وقتی حرکت نمیکردن نگرانشون میشدیم.طبیعتشونه که شیطونی میکنن.مادرا هم حق دارن خسته میشن اما گناه دارن.تنها کسی ک بچه بهش اعتما  داره دوسش داره و بهش نیاز داره مادره

خدارو شکر ک مامانا الان عذاب وجدان میگیرن  مامانای ما وجدان نداشتن ک 😂😂😂

خداییشااااا   

مامان من یجوری میزد بخدا انگار ما خون کسی رو ریخته بودیم یا خونه رو آتیش زده بودیم   

در این حد

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...