2777
2789
عنوان

هشت ماهگی

175 بازدید | 15 پست

سلام خانوما میگم دختر من هشت ماهشه  دیروز بردمش بهداشت وزنش 8 کیلو بود قدشم 68 ...

فک میکنم باید بیشتررباشه واسه تپل شدنش چیا خوبه؟ 

من لعاب برنج و کره و ماست و بادوم اسیاب شده همرو میکس که میکنم میریزم تو شیشه میخوره .

بعدظهرام بهش شیرموز میدم با سیب . 

صبحام گاهی تخم مرغ ابپز . البته زردیشو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهم میکنی توشیشه میدی همیشه هم میکس کنه بدعادت میشه من گاهی میکس میکنم گاهی باقاشق له میکنم بهش میدم 

کته میپزم

اکثراهم سوپ میپزم 

تازه هم سویق خریدم بدم بریزم توسوپش 

ازمایش برا کم خونی ازش گرفتید؟ منم دخترم ۸ ماهشه فردا باید ببرم بهداشت؟

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم
با بغلور گندم و گوشت میتونین حلیم بپزین براش - سوپ- فرنی حریره بادام-سرلاک - ماست - سیب زمینی با روغ ...

حلیمی ک خودمون میخوریم هم میشه ب نی نی ۸ ماهه داد؟

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

من به پسر اولم توشیشه میدادم وتا یه سالگی تپل شد اما خیلی بد غذا شد الان که ۷سالشه خیلی بد غذاست مثلا پیاز خرد شده نمیخوره ..قارچ و هویج وسبزیو...

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
حلیمی ک خودمون میخوریم هم میشه ب نی نی ۸ ماهه داد؟

اگه ازش مطمئن هستین مخصوصا گوشتی که توش میریزن . اگه تو خونه درست کنین سالمتره میدونین توش چی ریختین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم