2777
2789
عنوان

شوک شدم

317 بازدید | 10 پست

دختری رو می شناسم الان دیدمش چشمای درشتی داره موهای تقریبا لختی سی سالشه اما جوری موهارو کوتاه کرد از جلو ریخت بود تو صورتش موهاش رنگشون کرد قهوای اسپره صورتی هم زد بود کمی جلوی موهاشو کنار موهاشو هم از دو طرف فر کرد بود خدایا خودشو کپ عروسای ژاپنی کرد بود هرکی می بینش فک می کنه ۱۵یا ۱۶سالشه صورتش خیلی بچگونست😄😄😄😄اما خدایش خیلی بهش میومد قشنگ خودش هم قشنگ شد بود هم با مزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كلا بعضي ها چه صورت هاي جووني دارن حالا يا عمله يا خيلي خوب موندن،اون سري تو ازمايشگاه نشسته بودم تا نوبتم بشه ي خانمي اومد براي ازمايش خانمه پرسيده چند سالتونه گفت ٥٦،من فكر كردم اشتباه شنيدم فكر كنم خود منشي هم همين فكر كرد چون دوباره پرسيد و باز گفت ٥٦.در صورتي كه زياد زياد شبيه ٣٥،٦ساله ها بود

میگن به آدمها قبل به دنیا اومدنشون زندگی که قرار از سر بگذرونن رو نشون میدن و ما با پذیرش اون زندگی پا به این دنیا میزاریم اگه اینطوریه که من اون طرف چند تخته کم داشتم،اما باور خودم اینه که زندگی که ما توش قرار می گیریم از سر اجبار نه اختیار، اخه چطور میشه که یه ادم قبول کنه که بخواد با کلی حسرت و بدبختی زندگی کنه واقعا نمیفهمم!!

كلا بعضي ها چه صورت هاي جووني دارن حالا يا عمله يا خيلي خوب موندن،اون سري تو ازمايشگاه نشسته بودم تا ...

نه اصلا هیچ عملی نکرد صورت خودش دماغشم مادرزادی شبی عملیاست

نه اصلا هیچ عملی نکرد صورت خودش دماغشم مادرزادی شبی عملیاست

پس خوش ب حالشه ديگه

میگن به آدمها قبل به دنیا اومدنشون زندگی که قرار از سر بگذرونن رو نشون میدن و ما با پذیرش اون زندگی پا به این دنیا میزاریم اگه اینطوریه که من اون طرف چند تخته کم داشتم،اما باور خودم اینه که زندگی که ما توش قرار می گیریم از سر اجبار نه اختیار، اخه چطور میشه که یه ادم قبول کنه که بخواد با کلی حسرت و بدبختی زندگی کنه واقعا نمیفهمم!!