2777
2789
عنوان

خوردم زمین😰😨

191 بازدید | 6 پست

سلام من همونم که میخواستم بچمو سقط کنم ولی پشیمون شدم صبح داشتم میرفتم پایین یهویی نمیدونم چی شد تو راه پله خوردم زمین باس...م بدجور خورد رو یکی از پله ها ینی احساس کردم بچم تو شکمم بالا پایین شد بعدش رفتم مرکز بهداشت صدای قلبشو گوش دادم بعد از چن بار جابجا کردن دستگاه صدای قلبشو شنیدیم 

از همون موقه درست تکون نمیخوره خییییلی کم شیرینی هم خوردم ولی بازم حرکتش کمه. 

چیکار کنم؟

خیلی میترسم😢

اگر میخواست اتفاقی بیفته خدایی نکرده به خونریزی میفتادی. نگران نباش. احتمالا نینیت ترسیده. استراحت کن و چیزای شیرین بخور. یه خواب اروم بری و بیدار بشی میبینی نینیت دوباره مثل اولش داره شیطونی میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر میخواست اتفاقی بیفته خدایی نکرده به خونریزی میفتادی. نگران نباش. احتمالا نینیت ترسیده. استراحت ک ...

خدا کنه چیزی نشده باشه الان ۲۴هفته ام به نظرت احتمال داره خدای نکرده اتفاقی افتاده باشه و خونریزی در کار نباشه؟؟

بعد یه سوال انقباض رحم چجوریه؟؟

خدا کنه چیزی نشده باشه الان ۲۴هفته ام به نظرت احتمال داره خدای نکرده اتفاقی افتاده باشه و خونریزی در ...

عزیز هر اتفاقی که بیفته اگر تو هفته های پایین باشی با خونریزی همراهه. اگر تو هفته های بالا باشه با پاره شدن کیسه اب. وقتی چیزی نیشده و هیچ چیز غیر عادی وجود نداره یعنی مشکلی نیست. انقباض رحم هم یه دفعه دل درد شدید میگیری.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز