khanomgol90 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 470 عنوان دوران عقد 158 بازدید | 6 پست سلام بچه ها من ۱۱ ماهه عقد کردم و پدرشوهرم سرطان داره.واسه همین نه میتونیم خونه بخریم نه عروسی بگیریم.من موندم چیکار کنم.اخه این چه شانس گندیه من دارم 1398/03/01 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soli_mani عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 795 چرا نمیتونید بخرید؟ دوستای نینیسایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
khanomgol90 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 470 چرا نمیتونید بخرید؟ اخه از شهرستان اومویم تهران شوهرم کار پیدا کرده خونه شهرستانش یک دهم اینجا هم نمیشه قیمتش
soli_mani عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 795 اخه از شهرستان اومویم تهران شوهرم کار پیدا کرده خونه شهرستانش یک دهم اینجا هم نمیشه قیمتش اها،تا خونه نخریدین به نظرم عروسی نکنید.صبر کنید ببینید خدا چی میخواد،اگه خدای نکرده پدرشوهرت فوت کنه تا چه مدت عروسی عقب میفته دوستای نینیسایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
soli_mani عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 795 دعا برای گشایش مشکل دارید؟ ن من ندارم دوستای نینیسایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
khanomgol90 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 470 اها،تا خونه نخریدین به نظرم عروسی نکنید. صبر کنید ببینید خدا چی میخواد، اگه خدای نکرده پدرشوهرت فو ... دقیقا بخاطر حال پدرشوهرم استرس دارم.اگه خدای نکرده فوت کنه حداقل یکسال