2777
2789
عنوان

کاشت موقت مژه🤔😉

666 بازدید | 14 پست

میخوام برم کاشت موقت مژه خیلی هوس کردم،ولی موندگاریش کمه حدودا یک ماه. شوهر میگه میخوای پول بدی واسه ی ماه فقط. خودمم میترسم مژه های خودم بریزه.نظرتون چیه.کسی انجام داده؟؟؟؟؟؟

پسرم دنیامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین جا هم بری مژه هات میریزه ، این از تجربه ی من😆😁 مژه های خودم پر و بلند بود فقط چون بور بود رفتم کاشتم که عجب اشتباهی کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ قشنگ میشه در صورتی که هر ماه بری تجدید کنی 

!♌️

مژه هات میریزه ولی اگر کارش خوب باشه اینقدر خوشگل میشه معتادش میشی من خودم نزدیک یکسال انجام دادم وق ...

پس میریزه مژه؟این خانوم ارایشگر ک انجام میده میگه با موقت نمیریزه.نمیدونم والا

پسرم دنیامه
پس صد در صد میریزه.جالبه خودش میگه نمیریزه

من دخترعمومم انجام داد مژه های خودش کنده شد انگار الان مژه هایی که دراومده براش کوتاهتر از مژه های اولیه ش شده ، خودمم همچنین ، به نظرم اگه قصد نداری هر ماه تجدید کنی از فکرش بیا بیرون

!♌️

عزیزانم عزیزانم نکارید نکارید مژه هاتون میریزه بخدا.اینو منی میگم که تجربه شو دارم..تمام مژه هام ریخت چندتادونه ریزها و کوتاها موندن😭 من همش دوماه مژه داشتم ولی ریخت مژه های خودم..اگرم هوس کردید بکارید دائم هرگز نکارید...موقت بکارید.‌دائم چسبش داغون میکنه مژه هارو