2777
2789
عنوان

همینم کم مونده ....

184 بازدید | 27 پست

اینو ببینید ینی آتیشی شدمااااااااا

http://qom-iau.ac.ir/14632/the-statement-was-approved-by-the-vice-president-of-the-united-nations-islamic-azad-university-islamic-azad-university.html

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه افغانیا دارن راه میدن به دانشگاه هااا فردا تحصیل کرده میرن وارد شغل میشن که جای جوونای ماهستش ینی چی آخه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
استارتر خدا بیامرزت   الان کشته میشی

اشکالی نداره ولی آخه این چه وضعشه همه چیمون داره برا اینا میشه پس دیگه اسمه کشورو نزارن ایران دیگه

نه به نژاد پرستی!    

نه به وقتی خودمون بدبختیم بخوایم به بقیه برسیم!

#‍ چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.‍‍

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
عزیزم اگه با این دیدگاه بخواد پیش بره پس این همه دانشجوی ایرانی خارج از کشور نباید باشن که

به نظرم اوناههم دارن اشتباه میکنن کشوره به این خوبی داریم چرا اینجا نمیخونن

اشکالی نداره ولی آخه این چه وضعشه همه چیمون داره برا اینا میشه پس دیگه اسمه کشورو نزارن ایران دیگه

والا بخدا

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
نه به وقتی خودمون بدبختیم بخوایم به بقیه برسیم # ‍ چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. ...

دقیقا کدوم چراغ؟اونا هم دارن شهریه میدن در دانشگاه ازادم که ماشالله به روی همه بازه!!!!جای کشورای دیگه بودیم که به مهاجرا کلی خدمات پزشکی و تحصیلی و ... میدادن میخواستیم چیکار کنیم!  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

خب ما خوبامون میرن واسه تحصیل

یا اینکه یه فایده واسه اون کشور دارن

اونور کار کم نیست

اما اینجا...

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
چرا اتیش گرفتی؟؟ خیلیم خوبه پس اینجوریه جوونای ماهم نباید برن کشور دیگه براتحصیل

آخه عزیزهههههه من دارم میگم ایرانیای ماهم اشتباه میکنن رفتن اونور واسه درس خوندن آخه کشوره ما چشه که اینجا نمیخونن