2777
2789
عنوان

بچمو خیلی ماچ‌میکنن.چ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 72 پست
راه بیفته ازشون فرار میکنه بچه من که تا 5 سالگی دیگه نمیزاشت سمتش بیان تا یاد گرفتن فشارش ندن منم می ...

تا پنج سالگی ک‌من دق میکنم.تازه عمه بزرگش میگه واااای ک چقد خودمو‌کنترل میکنم گاز نگیرمش

عجب حانم کسی ک سرما خورده بچه رو نمیبوسه

عزیز دلم قربونت برم بوس بد نیست اما برای نوزاد صورتو بوس نمیکنن برای نوزاد فشار نمیدن له نمیکنن گریشو در نمیارن

یک خانومی چند سال قبل احساساتی شده بود نوزاد برادرشو فشار میده از محبتش بچه میمیره به قفسه سینه و قلبش فشار اومده بوده

اخه بچه زیر یک سالو کسی باید فشار یده؟؟؟شما اجازه میدی با بچت اینجور رفتار کنن؟ وگرنه بوس ساده رو گردن شکم پا اروم چه ایرادی داره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم گفتم این کار بیفرهنگیه یکی اومده میگه چرا میگی قراره هرکی نظر خودش بده نه که پستای بقیه رو ...

حالا همینارو کافیه بچه‌های خودشونو ببوسن 

خیلی زشته خیلی 

دستشو ببوسن پیشونیشو حالا لپو میخوان ببوسن باشه معمولی و کوتاه نه اینکه بچه گریه بیاد حالا هیچ کلی هم تف بهش بماله

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دقیقا چون بچگی این بلا روسرمن خیلی میاوردن ومامانم هیچی نمیگفت به اطرافیان من این نظربه استارتر دادم ...

بزرگوارمن هیچ وقت تو دنیای واقعی وچه مجازی نه به شما ونه هیچ عزیزی بی احترامی نکردم ونخواهم کرد اگر اینجوری برداشت کردید عذرخواهی میکنم 

تا پنج سالگی ک‌من دق میکنم.تازه عمه بزرگش میگه واااای ک چقد خودمو‌کنترل میکنم گاز نگیرمش

نهههه از وقتی راه بیفته تا زمانی که اونا رعایت کنن

دختر من راه افتاد دیگه در میرفت میرفتن سمتش گریه و جیغ تا 5 سالگیش فرار میکرد تا اونا خودشونو تغییر دادن کم کم ارتباط گرفت بعدش

باور کن یک یا یکو نیم سالش بشه خودش نمیزاره

البته میگم خیلی دوستش دارنا این کارا از محبته اما خب بایدم درک کنن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نو مادرا و نو پدرا یه کمم زیادی حساسن، خب بچه رو بوس میکنن دیگه. حالا اگه واقعل زیاده رویه تذکر بده ...

این مدل بوسیدن هم که بچه قرمز میشه گریه میکنه هم کودک آزاری محسوب میشه.

من تو خانواده خودم خواهرم برادرم اینو میدونن ما بچه هارو بزور نمی بوسیم.

من خودم از پسر خواهر ۵ سالم اجازه میگیرم ایلیا جون خاله بوست کنم دلم تنگ شده برات گاهی میگه نه . میگم باشه خاله واقعا هم بوسش نمیکنم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
عجب حانم کسی ک سرما خورده بچه رو نمیبوسه

شما متوجه نشدی من چی گفتم 

میگم ممکنه ویروسی که تو بدنش ما خودشو نشون نمیده اون بچه رو مبتلا کنه به راحتی باعث بیماریش بشه

شما گویا چیزی درمورد دوران نهفتگی بعضی ویروسا نشنیدی دوست عزیز

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حالا همینارو کافیه بچه‌های خودشونو ببوسن  خیلی زشته خیلی  دستشو ببوسن پیشونیشو حال ...

قربون دهنتون من خودم بچه بودم دمارم درمیاوردن اخه درسته که ازبوس کردن خوشسون میاد ولی خب نباید خودخواه بلشن واشک بچه رودربیارن حالا هرکی میخوادباشه چه خونواده اینطرف چه اون طرف این کار خودخواهیه

این مدل بوسیدن هم که بچه قرمز میشه گریه میکنه هم کودک آزاری محسوب میشه. من تو خانواده خودم خواهرم ب ...

👏👏👏👏👏👏

احسنت به فهم و شعور شما

شما متوجه نشدی من چی گفتم  میگم ممکنه ویروسی که تو بدنش ما خودشو نشون نمیده اون بچه رو مبتل ...

اونجوریه کلا روبوسی ممنوع حتی بین بزرگسالان

با همین کارا دشمنی ایجاد میکنن بعد همین امقال خانوم تاپیک میزنن بین نوه دختری و پسری فرق میزارن

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
گفتم.اما میگه چیزی نمیشه.نمیدونن وقتی اشک بچمو میبینم دلم تیر میکشه

واااااا آخه طفلی گناه داره چرا همچین میکنن

به نظرم دیدی بچت داره گریه میکنه سریع برو از بغل اونا بگیرش و طوری که اونا بشنون قربون صدقه بچت برو و بگو آخیییی مامانی دردت گرفت....یا بچه رو که گرفتی آرووم کنی، هی زیر لب با خودت حرف بزن و گِله کن ازشون البته خیلی آروووم....تو روشون با صدای بلند چیزی نگو

یا هی برو پیششون و با نگرانی سوال کن بگو لپش خیلی قرمزززز شده نه؟؟؟؟؟

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

گاز اصلا 

بابا  اینا محبت نیس

آزار ه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
قربون دهنتون من خودم بچه بودم دمارم درمیاوردن اخه درسته که ازبوس کردن خوشسون میاد ولی خب نباید خودخو ...

عزیزمی 

بله فرقی نمیکنه همه باید رعایت کنن 

همین چند ماه پیش 

یه نفر رفت دیدن نوزادی که تازه متولد شده بود 

قبلش آنفولانزای سختی گرفته بود 

هرچی بهش گفتن بچه رو نبوس گوش نکرد 

درعرض دو هفته بچه مبتلا شدو مرد 

به همین راحتی

اون خانم هم تو دوران نقاهت بیماریش بود 

که هنوز ویروس تو بدنشه