2777
2789
عنوان

بچمو خیلی ماچ‌میکنن.چ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 72 پست

منم از اینکه دخترمو ببوسن متنفرم

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
نوه اونا هم هست نمیخورن که ..بوسش میدن محل نمیکردن میگفتید فرق میزارن

چه ربطی داره خانم 

میدونی چقدر لب و دهان وبزاق بزرگسال برای بچه‌ها ضرر داره 

ممکنه من و شما ناقل ویروس سرماخوردگی یا افت یا تبخال باشیم  که چون ضعیفه رو ما نشون نمیده اما بچه چون کوچیک و بسیار حساسه به راحتی مبتلا میشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ک هواشو دارنو دوسش دارن اما نکه از اول شب تا اخر شب بچمو بچلونن و له و لورده تحویل آدم بدن.یواشکی میبرن یجا ک من نبینم وقتی گریه ش در میاد نبینم.اما منم مادرم بخدا سمت خودمون همون اول یک ماچ بعدش فقط بازی و بغل

چون نوه شون بوس میکنند بیفرهنگند ,اگر خانواده ی خود آدم باش چی؟!لابد با فرهنگند ,عجب بابا گلی به گوش ...

اولا که من کلی گفتم اصلا دقت نکردم که ازخونواده شوهرشه دوما این نظرمن بوده نظر شخصی من من اینجور فکرمیکنم وتوی پست یا نظر یکی دیگه دخالت نمیکنم سوما که بوس داریم تابوس چون خودم بچه بودم وتپلو وعصبی میشدم از ماچای اب دار این به استارتر گفتم

چون نوه شون بوس میکنند بیفرهنگند ,اگر خانواده ی خود آدم باش چی؟!لابد با فرهنگند ,عجب بابا گلی به گوش ...

اخه چه فرقی داره کلا صورت بچه رو نباید بوس کرد انقدر که زود مریض میشن و پوستاشونم دونه میزن

مادر من که اصلا نمیچلوند اصلا بچمم راحت بوس میداد اما اونطرف خیلی دوستش دارن فشارش میدادن گریه میکرد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اوه 😐من خودم بچه های نازو ببینم دلم میخواد بوسشون کنم خیلیم آروم بوسشون میکنم یعنی انقدر بدتون میاد بچتونو ببوسن؟😐😕ازمحبته دیگه بوسم نکنن میگن محل نذاشت به بچم /:

بعدشم اسی مگه چند وقت یه بار فامیلارو میبینید خوب ببوسن چه اشکالی داره بنظر من که بچتو نکش عقب چون بی احترامی تلقی میشه فکرکن بخوای خودت بچه یکیو ببوسی بکشه عقب خدایی زشته درعوض یه خوراکی بده به بچت مثل کاکائو دور لبش ولپش بماله بوسش نمیکنن تضمینی😁

دستم اخه بچه همش دستش تو دهنشه

راست گفتیا اصلا فکرم نرسید،بخدا من خودم نوزاد میبینم خیلی مراعات میکنم،بقول استارتر بعضیا با شدت بوس میکنن خوب بچه گناه داره،بعضی ادم بزرگا از بوس بدشون میاد چه برسه ب نوزاد

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
چه ربطی داره خانم  میدونی چقدر لب و دهان وبزاق بزرگسال برای بچه‌ها ضرر داره  ممکنه من ...

والا منم گفتم این کار بیفرهنگیه یکی اومده میگه چرا میگی قراره هرکی نظر خودش بده نه که پستای بقیه رو بخوایم نقد کنیم

چه ربطی داره خانم  میدونی چقدر لب و دهان وبزاق بزرگسال برای بچه‌ها ضرر داره  ممکنه من ...

عجب

حانم کسی ک سرما خورده بچه رو نمیبوسه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
با خنده و شوخی بهشون بگو نکنید لپ بچم قزمزززز شد یا اینکه بگو بچم دردش میگیره اینجووووری...

گفتم.اما میگه چیزی نمیشه.نمیدونن وقتی اشک بچمو میبینم دلم تیر میکشه

اخه چه فرقی داره کلا صورت بچه رو نباید بوس کرد انقدر که زود مریض میشن و پوستاشونم دونه میزن مادر من ...

دقیقا چون بچگی این بلا روسرمن خیلی میاوردن ومامانم هیچی نمیگفت به اطرافیان من این نظربه استارتر دادم حالا به من میتوپن چرا بهشون میگی بیفرهههنگگگگ