2777
2789
عنوان

بچمو خیلی ماچ‌میکنن.چ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 72 پست

من با شوهرم خیلی جدی با این قضیه برخورد میکردیم ، البته محترمانه ، میخواستیم بریم خونه ی اقوام بچه مو میدادم بغل شوهرم بچسبه بهش نتونن ماچش کنن😆

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوسش دارن عزیزم اگرم اینجوری نمیکردن و قربون صدقش نمیرفتن میگفتی اصلا به بچم اهمیت نمیدن

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

روی لپش رو یعالمه پماد ا+د بزن  بگو دکتر گفته باید چرب نگهدارم لپش رو پوستش داره علامت حساسیت میده

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

آخی طفلی گناه داره خصوصا اینکه میگی دردش میاد هربار ببر صورتشو بشور با ناراحتی ی با دستمال مرطوب مخصوص بچه‌ها پاک کن بزار بفهمن کارشون خیلی بده

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

وااای منم متنفرم از بوسیدن نوزاد،ازالان ب شوهرم گفتم هیچکس اجازه نده صورت بچه رو بوسش کنه،فقط دست بچه رو بوس کنن،انقد بدم میاد بعضیا صورت یا گردن یا گوش بچه رو بوس میکنن

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
بوس داریم تا بوس.وقتی لپ بچم قرمز میشه و گریه میکنه.این چ محبتیه

خب اگر در این حده بهشون بگو یا به شوهرت بگو

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

راه بیفته ازشون فرار میکنه بچه من که تا 5 سالگی دیگه نمیزاشت سمتش بیان تا یاد گرفتن فشارش ندن منم میگفتم خیلی دوستتون داره اما فشارش میدین دوست نداره دردش میاد اونام اروم شدن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

من از زمان حاملگیم گفتم دوی ندارم  کسی بچمو بغل کنه بوس کنه🤗

آخه نوزاد رو همه بلد نیستن درست بغل کنن ممکنه ستون فقراتش آسیب ببینه.

راجع به بوسیدن هم دیگه همه فهنیدن حساسم بوسش نمیکردن البته دخترم  کلا بغل مردا که نمیرفت .الانم نمیره جز باباش  و بابای خودم

برای بوس هم اگه کسی بخواد بوسش کنه دستشو می بوسه 

)))پوست دخترم حساسه فوری قرمز میشه 

یبار تو خیابون  یه آقایی رونهای دخترمو گرفت فشار داد بچه بغلمون بود بعد تو نی نی سایت  یکی بهم  گفت باید برخورد میکردی نمیذاشتی. من بعدش حس کردم در حق بچم کوتاهی کردم😥

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
وااای منم متنفرم از بوسیدن نوزاد،ازالان ب شوهرم گفتم هیچکس اجازه نده صورت بچه رو بوسش کنه،فقط دست بچ ...

دستم اخه بچه همش دستش تو دهنشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design