2777
2789
عنوان

غذاهای جدید

158 بازدید | 17 پست

خانما که آشپزی تون خوبه میشه یکم غذاهای غیر برنجی یادم بدید خسته شدم از برنج. چیزهایی که خودم درست میکنم در حد کوکو، سوپ،الویه،کباب تابه‌ای، کتلت وایناست لطفا غذاهای امتحان شده که اکثریت پسندیدن بگید ممنونم   

موی بشکافی به عیب دیگران.       چون به عیب خود رسی کوری از آن 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کیک مرغ چ طوریه

سینه مرغ رو آبپز می کنم.با قارچ و پیاز  و ذرت تفت میدم بعد خیار شور نگینی خرد شده بهش اضافه می کنم و کل مواد رو سس می زنم.یه لایه نون تست میچینم بعد از مواد میریزم روش دوباره یه لایه نون تا آخر  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
کیک مرغ،اسنک،مرغ چینی،دلمه،حلیم بادمجون،کشک بادمجون

عزیزم مشکل من اینه که شوهرم کیک مرغ و اسنک و اینجور چیزارو غذا نمیدونه 

کیک مرغ ، بورک ، سالاد سزار ، خوراک زبون ، خوراک مرغ و قارچ ،  ساندویچ مرغ . سیب زمینی سرخکرده+قارچ+مرغ+پنیر پیتزا ، 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
کیک مرغ ، بورک ، سالاد سزار ، خوراک زبون ، خوراک مرغ و قارچ ،  ساندویچ مرغ . سیب زمینی سرخکرده+ ...

عزیزم میشه بورک یاد بدی 

عزیزم میشه بورک یاد بدی 

خمیر یوفکا 

شیر

تخم مرغ 

مرغ -گوشت چرخکرده -سبزیجات(هرکدوم ک دوسداشتید)

رب الوچه

کنجد

کره

قارچ

پنیر پیتزا

اول مرغ رو ابپز میکنی با ادویه و پیاز بعد از پختن ریش ریش میکنی ،هرچقدر ک‌دوسداری کره اضافه میکنی  بعد ، قارچ رو نگینی  درشت خرد میکنی و با مرغت مخلوط میکنیو تفت میدی  تا اب قارچ ب خورد مرغا بره و دیگه اب نداشته باشه حالا رب الوچه و کنجد رو اضافه میکنی و با موادت مخلوط میکنی و کمی تفت میدی 

حالا شیر  و تخم مرغ رو قاطی میکنی و خوب هم میزنی  ، بعد با قلم میمالی رو خمیر یوفکا ک هم خوشمزش میکنه هم خشک نمیشه 

(بورک رو هم میتونی قالبی درست کنی هم دونه ای)

موادت رو میریزی داخل خمیرها و روش پنیر  و میریزی وسر و تهشو میبندی و مثل لقمه میپیچیش دوباره روش رو ازون مایع شیرتخم مرغ میزنی 

میتونی هم تو فر برشتش کنی هم تو یکم روغن سرخش کنی طلایی روشن شد برمیداری چون خیلی زود میسوزه

قالبی هم ک بخوای درست کنی مواد رو میریزی داخل خمیر و فقط لول میکنی و دور ظرفت میچینی انقد ک ظرفت پر شه بعد روش رو ازون شیر و تخم و مرغ و یکم کره میمالی یکمم کنجد میریزی و سرخش میکنی یکم ک گذشت برش میگردونی اونورشم سرخ شه و بعد نوش جوون

برای سسشم من مخلوط سس های تند مثل گلوریا سبز و قرمز+سس خردل ملایم+سس باربیکیو  خیلی میپسندم هرکی ام خورده عاشقش شده 

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
خمیر یوفکا  شیر تخم مرغ  مرغ -گوشت چرخکرده -سبزیجات(هرکدوم ک دوسداشتید) رب الوچه کنجد ...

ینی یجوری وشتم ک خودم هوس کردم🙈😋

بجای مرغ هرچیزی ک دوسداری میتونی بریزی مثل گوشت چرخکرده یا هرنوع سبزیجاتی ک دوسدارید 

ینی یجوری وشتم ک خودم هوس کردم🙈😋 بجای مرغ هرچیزی ک دوسداری میتونی بریزی مثل گوشت چرخکرده یا هرنوع ...

مرسی. اینو حتما درست میکنم. 

2790
2778
2791
2779
2792