2821
2789
عنوان

یه لحظه میایین 😔

132 بازدید | 39 پست

بچه ها من واسه زایمانم امدم پیش خانودام

و خودم نزدیک۴۰۰توکارتم داشتم و شوهرمم تواین مدت برام یه ۱۵۰تومنی فرستاد

حالا من یه سنورفتم و میوهوخریدم وشیر واینچیزا وشارز و برا خانوادم کمکشون چیز خریدم الان کل پولم تواین یه ماه شده۱۰۰تومن

شوهرم بهش نگفتم ک اینقد دارم فک میکنم بیشتر دارم اگهوبفهمه کاری نداره فقط میپرسه چرا اینقد زیادخرج کردی خجالت میکشم مثلا بگم ازشون دادم ب مامانم یا چیزی خریدم یا دادم ب داداشم 😣استرس گرفتم چی بگم ؟؟؟

مامانم بخدا من بزوربهش میدادم چیزی بخره اخه یکم شرایطشون سخته منم امدم پیششون

ولی داداشم ازم پول شارز گرفت دیشب بابام فهمید کردش ب دعوایی ک چرا پولاتوخرج کردی الان شوهرت میگه حتما ما گدایم وطعنه بهت میزنه حق نداری پول بدی ب داداشت خودش بره کارکنه😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديگ خرج كردي ديگ  ٥٠٠تومن الان چيزي نميشه بگو سونو گرون شده😁

گفتم سنودادم۱۴۰تومن فاکتور بهم داده واسه بیمه نمیتونم دروغ بگم خاکتوسرم تویه ماهاینقدپول خرج کردم 

یعنی نگم مثلا چی بگم ک شک نکنه واسه خانوادم خرج کردم

واه...از اول شوهرتو به این چیزا عادت نده... مطمئن باش خودشم واسه خانوادش خرج میکنه.... انقدر پدر و مادر گردن ما‌حق دارن که اینا در مقابلش پوست پیازم نمیشه

اگه چیزی هم خریدی خودت واسه هوس خودت خریدی و اینکه خانوادتم دستشون تنگه ولی لزومی نداره شوهرت بدونه ...

بنطرت اگه پرسید بگم والا هردفعه رفتم خیابون هرچی هوس کردم خریدم نمیشه ک بابام هر روز برام میوه بخره مگه گناه کرده بیچاره همه چی هم خب گرونه

بنطرت اگه پرسید بگم والا هردفعه رفتم خیابون هرچی هوس کردم خریدم نمیشه ک بابام هر روز برام میوه بخره ...

نمیدونم

اگه شوهرت منطقیه بهش بگو اینطوری ولی یه کم پیاز داغشو زیاد کن .بگو فلان چیزو هم بابام برام خرید و فلان