2777
2789
عنوان

مهناز افشار

455 بازدید | 14 پست

سلام...امروز داشتم كامنت هاي پيج مهناز افشار و ميخوندم كه يك پست گذاشته بود با دخترش...نصف كامنت ها نفرين و فحش و ...به خودش و بچش بود كه بعضياشونم نوشته بودن خدا كنه كاري كه با فلاني كردي سر خودت و بچت بياد و ...كسي ميدونه چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش شیرخشک فاسد وارد کرده میگن باعث کوری بچه هایی شده 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
علاوه بر اون باعث تحریک اون پسره شد ک زد آخوندرو کشت

شیر خشک شاید ربطی به خودش نداشته . اما ماجرای اون مقتول واقعا زور داشت. یه آدم بی گناه بی خود جونش رو از دست داد...

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شیر خشک شاید ربطی به خودش نداشته . اما ماجرای اون مقتول واقعا زور داشت. یه آدم بی گناه بی خود جونش ر ...

یعنی مهناز افشار گفته بود اونو بکشه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
واقعا....من اصلا دهنم باز مونده بود شايد سه خط فقط ارزو مرگ برا اون بچه بي گناه به بدترين شكل كرده ب ...

کارشون خیلی بد بوده ولی کسی که با جون نوزادهای بیگناه مردم معامله میکنه حقش خیلی بدتراز ایناست

دنیا پره از آدمهای بد با چهره های زیبا
شیر خشک شاید ربطی به خودش نداشته . اما ماجرای اون مقتول واقعا زور داشت. یه آدم بی گناه بی خود جونش ر ...

والا من نه از مهناز افشار خوشم میاد نه شوهر آقازاده اش.دفاع نمیکنم ازش. ولی ماجرای قتل هم اونجوریا نبود.

-یه اکانت فیکی با اسم و تصویر یه روحانی یه توییت نامربوط راجع به صیغه کرده بود 

-مهناز افشار هم اون رو ریتویت کرده بود و یه خط بر ضد مضمون توییت نوشته بود.

-بعد یه لاتی میزنه یه روحانی دیگه  که اسمش فرق داره و مال یه شهر دیگه است رو میکشه. 

-رفیق لاته میاد میگه چون شنیده بوده این روحانیه فلان حرف نامربوط رو  راجع به صیغه زده این کشتتش.   

اولا اصلا معلوم نیست لاته چرا زده کشته شاید کلا های بوده کله‌اش خراب بوده یا دلیل شخصی داشته یا از روحانی مرحوم سر یه موضوع دیگه کینه گرفته بعد رفقاش خواست بگن خیلی مرد و غیرتی بوده اینو علم کردن.  

دوما این همه هرروز ملت اطلاعات غلط و متنهای چرت وپرت رو بدون اینکه سندش رو چک کنن تو تل گرام و اینستا و توییتر بازنشر میدن. که کار درستی نیست و باید مواظب باشیم که نکنیم. ولی خیلی عادیه تو دنیای مجازی. نمیشه بگیم مهناز افشار  مسئول اصلیه. 

به نظر من که هی کی هر چی گفت. مسئول اول قاتله  بعد وضعیت امنیت کشورمون که این لاتا رو کنترل نمیکنن. 

والا من نه از مهناز افشار خوشم میاد نه شوهر آقازاده اش.دفاع نمیکنم ازش. ولی ماجرای قتل هم اونجوریا ن ...

بله عزیزم. حرفتون درسته .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))