2777
2789
عنوان

برادر جان

230 بازدید | 12 پست

من از اپل هفته ندیدم

چی شد؟؟؟

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

اپل همون اول 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجاش ندیدی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بیخیال فیلم ایرانیه دیگه چیز مهمی نبود 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
از کجاش ندیدی

اونجا که اراژ چاقو خورد

خانواد کریم بوستان شکایت کردن

وکیلشون هم شوهره عاطفه شد،اون مرد ریش بلنده،ولی رفت ریشاشو زد😆

زن حنیف هم رفت به زن چاووش گفت که زن حنیف هستش،اونم گفت به پای هم پیر شید

از آراز میخوان بیاد تو دادگاه به قران قسم بخوره که کریم بوستان حق داره،ولی خانوادش میگن خودتو گم و گور کن که قسم نخوری

بازم یادم اومد میگم😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خانواد کریم بوستان شکایت کردن وکیلشون هم شوهره عاطفه شد،اون مرد ریش بلنده،ولی رفت ریشاشو زد😆 زن ح ...

نشستی حفظ کردی😂😂😂😂

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
خانواد کریم بوستان شکایت کردن وکیلشون هم شوهره عاطفه شد،اون مرد ریش بلنده،ولی رفت ریشاشو زد😆 زن ح ...

مرسی 

چند نفر اومدن کامنت گذاشتن اما انگار زورشون اومد بگن چی شده

بیشتر میخاستم ببینم حنیف چی کار کرد

یه سرچ تو نت هم کارمو‌راه میندازه

مرسی  چند نفر اومدن کامنت گذاشتن اما انگار زورشون اومد بگن چی شده بیشتر میخاستم ببینم ح ...

خب ازاول سرچ میکردی 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
خب ازاول سرچ میکردی  

دنبال فوضول می گشتم پیداش کردم