2777
2789
عنوان

شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 35 پست
دختر منم ۱۸ ماهشه خیلی دلم میخواد از شیر بگیرم ولی اصلا نمیشه اگه سینه نخوره اصلا نمیخوابه شب تا صبح ...

زوده که ۱۸ ماهگی به نظرم حداقل تا ۲۱ ماهگی بدی بهتره تو قرآنم اومده من از ۲۱ ماهگی شروع کردم خیلی کم خیلی کماز شیر گرفتم تا ۲۳ماهگی دیگه کلا قطع کردم هیچی ام نفهمید فقط بعضی موقع ها میومد که شیر بخوره سرشو گرم میکردم اونم زود میرفت به بازیش دیگه گیر نمیداد 

اگه بتونم از پوشکم بگیرم خوب میشد یه بار باز کردم موفق نشدم منتظرم بعد ماه رمضان بازم امتحان کنم که البته یاد بگیره نگیره دیگه پوشکش نمیکنم😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من يه دفعه از شير گرفتم البته به كمك دعاي يه مومني كه تقريبا همه ي بچه هاي فاميلمون رو همين دعا خونده

اصلا اسمشو ديگه نياورد😐خيلي برام جالب بود چون قبلا از همه شنيده بودم ولي اينبار خودم تجربه كردم😅

آخه یهویی که بچه عذاب میکشه به نظرم کم کم بگیر مثلا روزا سه بار میدادی دوبار بده شبا شکمشو سیر کن کم ...

چند روزیم هست جز شیر هیچی نمیخوره

پای تک تک ارزوهات ،خدا نشسته

من اولش تدریجی شروع کردم به کم کردن پسرم همکاری نکرد بعدش دیگه یدفعه ای گرفتم نه شب دادم نه روز سختیش سه روز اول بود بعداز یه هفته عادت کرد تلخک و صبرزرد هم زدم ولی قانع نشد و خورد لاک زدم گفت اوف شده ترسید و اینکه تو این سه روز لاک زدم ترجیحا لاک تیره قرمز .سیاه.زنداداش خودمم با همین روش گرفت 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
زوده که ۱۸ ماهگی به نظرم حداقل تا ۲۱ ماهگی بدی بهتره تو قرآنم اومده من از ۲۱ ماهگی شروع کردم خیلی کم ...

اخه اینجوری خیلی اذیت میشم شب تا صبح همش باید رو یه دنده بخوابم که خانم شیر بخوره البته نوش جونش ولی هم دندونای خودش خراب میشه هم من خیلی سختمه

ما نسلی بودیم که پنجشنبه ها تعطیل نبودیم و میرفتیم مدرسه یعنی فقط یه جمعه رو داشتیم ولی همونم خیلی بهمون خوش میگذشت...یادمه پنجشنبه ها تا میرسیدم خونه مامانم میگفت بشین سریع تکالیف تو انجام بده تا بریم خونه عزیز منم تند تند کارامو میکردم و خسته و کوفته ولی سرشار از هیجان راهی میشدیم،همه اونجا بودن دایی هام خاله ها و دایی های مامانم که بچه هاشون همسن من بودن وای که چقدر با صفا بود.‌..کوچک و بزرگ همه با هم بازی میکردیم کسی سرش تو موبایل نبود.یک ساعت قبل خواب همه بچه ها میرفتیم رختخواب رو میریختیم و کلی کیف میکردیم بعدم که بغل به بغل جا پهن میکردیم و میرفتیم تو رختخواب ولی تا صبح بیدار بودیم و حرف میزدیم صبحم با بوی تازه نون بربری بیدار میشدیم یادش بخیر چه سفره ای پهن میکردیم از این سر سالن تا اون سر بعد میرفتیم تا ظهر بازی اکثرا نهار آش رشته یا آبگوشت داشتیم وااااای چه عطر و بویی داشت...یکی از دایی های مامانم تنبک میزد پسر خاله مامانم سنتور بقیه هم که همه ماشاالله خواننده برنامه بعد ظهرامون بزن و بکوب و بخون بود هر کی برا دل خودش یه آهنگ و شروع میکرد و بقیه هم همراهیش میکردن...گل سنگم گل سنگم چی بگم از دل تنگم‌‌...😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢   چقدر دلم برا اون موقع ها تنگ شده😔😔😔😔😔😔😔😔😔 
من اولش تدریجی شروع کردم به کم کردن پسرم همکاری نکرد بعدش دیگه یدفعه ای گرفتم نه شب دادم نه روز سختی ...

صبر زرد امشب خریدم از فردا از شیر بگیرمش یهوی به نظرم سختی قسمت مادری از شیر گرفتن بچس خودم خیلی غصه میخورم برای بچمم

اخه اینجوری خیلی اذیت میشم شب تا صبح همش باید رو یه دنده بخوابم که خانم شیر بخوره البته نوش جونش ولی ...

دندون خراب نمیشه پسر من یدونه دتدون خراب نداره ولی خودم خشک شدم از بس به پهلو خوابیدم

زوده که ۱۸ ماهگی به نظرم حداقل تا ۲۱ ماهگی بدی بهتره تو قرآنم اومده من از ۲۱ ماهگی شروع کردم خیلی کم ...

من پسرم شبا پوشک نمیکنم ولی روزا بعضی اوقات میگه جیش

نمیشه کمش کنم اخه پسرم از بچگی بعنوان پستونک از سینه استفاده کرد

وای دختر منو میدیدی ول کن نبود دیگه سینه هام آخرش سوزش میگرفت از بس میمکید هرکی میدید میگفت کارت خیلی سخته این حالا حالا باز نمیشه منم از ترسم از ۲۱ ماهگیش شروع کردم آروم آروم تا ۲۳ ماهگیش از شیر گرفتم اصلانم گریه های شبانه نداشت چون عادت کرده بود به شیر نخوردن

صبر زرد امشب خریدم از فردا از شیر بگیرمش یهوی به نظرم سختی قسمت مادری از شیر گرفتن بچس خودم خیلی غصه ...

سخته ولی چه میشه کرد عادتش بده به شیرپاستوریزه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......