2777
2789
عنوان

رفلاکس کودک

2450 بازدید | 12 پست

سلام مامانها .من بچه ام سه سال و نیمشه وقتی نوزاد بود رفلاکس پنهان داشت الان حس میکنم هنوز رفلاکس داره چون شکمش درد میگیره به حالت سجده میخوابه و خوب وزن نمیگیره به نظرتون چیکار کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگو مگ نمیگن رفلاکس بعد دوسال خوبه من همه امیدم ب بعد از دوسالگیشه😥

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
من امشب حس کردم هنوز کامل رفع نشده

وواای تا چن وقتگی داشت بعد کم شد

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
۱۴ کیلو 

کم نیس

اما یهددکتر گوارش ببرش

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

یادمه پیش دانشگاهی بودم رفلاکس معده داشتم...به دوستام گفته بودم دکتر گفته رفلاکسیا باید هرچی دلشون خواست سریع بخورن وگرنه معدشون زخم میشه...دوستامم هرچی میخواستم سریع برام فراهم میکردن...خوابگاه بودم امکانات نبود مجبور بودم 😀😁

تشخيص ريفلاکس

در مرحله اول بايد علايم ريفلاکس را بشناسيد تا بتوانيد به کودک کمک کنيد. کودکان معمولا دچار ناراحتي معده، حالت تهوع، سوزش سردل، مشکلات تنفسي و کاهش وزن مي شوند. برخي از کودکان نيز دچار خس خس سينه، گلودرد و ذات الريه مي شوند. اگر کودک شما دچار ريفلاکس مي شود، بيشتراز معمول آب دهان خود را بيرون مي ريزد و از قولنج رنج مي برد. به اين علت است که لوله گوارشي وي هنوز در حال رشد است. کودکان به مرور که بزرگ تر مي شوند مي توانند اين بيماري را مهار کنند اگرچه عوامل ديگري مانند پرخوري، مصرف کافئين، مصرف غذاهاي تند و پرادويه، برخي داروها و چاقي مفرط را نيز بايد در نظر گرفت.

سلامت نیوزچطور ريفلاکس در کودکان را تشخیص دهیم؟

سلام منم دخترم رفلاکس داره اتفاثا میخواستم تایپیک بزنم اما دیدم هست 

من دخترم دوسال و چهار ماهشه الان وزنش 9500 هست خیلی کم غذا همش درحالت جوییدن تو دهنش هست و وزن نمیگیره تو نوزادی گفتند رفلاکس پنهان داره چند ممدت دار و خورد و حساسیت داشت اما فکر کردیم خوب شده اما الان چند ماهی هست شبا بیقراره به شکم میخوابه  و خرخر میکنه سرشو به عقب میگیره میخوابه واقعا ناراحتم بردمش دکتر متخصص گوارش گفتن ریفلاکس داره هنوز

دارو داده