2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم همون روز برگردم شهر خودم؟برای اینکه بگیره کار خاصی کردی؟چیزی خوردی؟توروخدا ببخش انقد سوال میپ ...

نه عزیزم سوالاتو بپرس خودم خیلی اون موقع سوال داشتم خوشحال میشم الان بتونم ب کسی کمک کنم. اره با احتیاط میتونی برگردی شهر خودت من دو هفته بعد از انتقالم خیلی استراحت کردم همش دراز کشیده و اینکه چیزایی ک طبع گرم دارن نخوردم

نه عزیزم سوالاتو بپرس خودم خیلی اون موقع سوال داشتم خوشحال میشم الان بتونم ب کسی کمک کنم. اره با احت ...

خیلی ممنون مهربون 😍.اخرین سوالم اینکه از زمان انجام ازمایشاش تا بفهمی بارداری اگه همه چی اوکی باشه به امید خدا چقد طول میکشه؟چن ماه؟

خیلی ممنون مهربون 😍.اخرین سوالم اینکه از زمان انجام ازمایشاش تا بفهمی بارداری اگه همه چی اوکی باشه ...

از زمانی که برات جنین رو انتقال میدن 14 روز بعدش باید بری آزمایش که ایشالا مثبت باشه

عزیزم یه چیز دیگه مثلا اگه بخام دو تا جنینم برام میزارن؟

کلا خودشون بستگی به کیفیت جنینایی که تشکیل میشه دو تا یا 3 تا انتقال میدن اگه کیفیت عالی باشه دو تا ولی اگه کیفیت پایین باشه 3 تا انتقال میدم. برا من دو تا عالی انتقال دادن یکیش گرفت

کلا خودشون بستگی به کیفیت جنینایی که تشکیل میشه دو تا یا 3 تا انتقال میدن اگه کیفیت عالی باشه دو تا ...

سلام هانیه جون من روز دهمم انتقالم هست دوتا جنین انتقال دادن بی بی زدم منفی بود البته دکتر برا روز شانزده انتقال آز خون نوشته یعنی زود زدم؟راستی روز ششم انتقال ترشح قهوه ای داشتم فقط یبار بعدشم دل درد و کمر درد فقط یه شب دیگه هیچ علایمی نداشتم تا امروز که کمر درد دارم ی شه اینا علایم مثبت شدن باشه یا داره پری میاد؟

هانیه جان شما امسال ای وی اف انجام دادید؟ بابت هزینه ها میخوام اطلاعات بهم بدید و کجا انجام دادید

من 5 ماه پیش انجام دادم

3 تومن هزینه دارو شد

3 و نیم عمل پانکچر

1 و نیم هم انتقال و فریز