2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 81 پست
من برعکس شو شنیدم😬

من شنیدم میگن بتا پسر کمتر بالا میره ولی بتا دختر زیاد تره

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
آره منم شنیدم اینو.با این حساب بچه من دختره😍

انشالله سالم و صالح باشه

برای من چیه یعنی ؟!سونو ان تی احتمال دختر داد ولی شک دارم

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم بیین اولین روز از اخرین پریودت چه روزی بوده. اون روز رو میذارن مبدا تو ازمایشا و معاینات و ..و . ...

مرسی عزیزم....اخه میدونی چی نگرانم کرده،اگه از تاریخ لقاح بگیریم ،من ۴ هفته رفتم آزمایش دادم تیتر بتا ۲۵۰ بود...ولی اگه از تاریخ اخرین پریود محاسبه بشه ،۶ هفته بودم و ۲۵۰ پایینه واسه هفته ۶ بارداری

خیلی استرس دارم ،نکنه پوچ یا خارج رحمی باشه

گلم بیین اولین روز از اخرین پریودت چه روزی بوده. اون روز رو میذارن مبدا تو ازمایشا و معاینات و ..و . ...

دوستم بتا تون رو یادتون هست بگین؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
مرسی عزیزم....اخه میدونی چی نگرانم کرده،اگه از تاریخ لقاح بگیریم ،من ۴ هفته رفتم آزمایش دادم تیتر بت ...

ببینید شما اصلا نباید از لقاح حساب کنی.از اولین روز آخرین پریودت حساب میشه

انشالله سالم و صالح باشه برای من چیه یعنی ؟!سونو ان تی احتمال دختر داد ولی شک دارم

احتمالا دختره

عزیزم کمکم میکنی تو این مورد؟ من اخرین پریودم ۱۰ فروردین بود ولی میدونم که لقاح ۲۷ یا ۲۸ فروردین ان ...

گلم  سن بارداری شما 7 هفته و 4 روزه شنبه برو بهداشت برای تشکیل پرونده که بهت داروهای لازم رو بدن و ازمایش و سونوی سه ماه اول رو بنویسن .

سن جنین هم احتمالا تازه 5 هفته پر شده و وارد هفته ششم شدی که تو سونو دقیق تره نمیشه اینجوری حدس زد

کار خوبه خدا درست کنه 🌹❤😊 
عزیزم من با حساب سونویی که  رفتم روز آزمایش ۶هفتم بوده و ۴۱۴۸بود سن بارداری با عدد بتا به ...

برا شما زیاد بالا نیست خوبه.واسه من دو روز بعد موعود 1850هست

خب جنسیتش چی میتونه باشه🤤😍

مال من که خودم احتمال 90 درصد میگم دختره.آخه همه علائمم به دخمل میخوره

مرسی عزیزم....اخه میدونی چی نگرانم کرده،اگه از تاریخ لقاح بگیریم ،من ۴ هفته رفتم آزمایش دادم تیتر بت ...

گلم درسته شما دهم پریود شدی اما لقاح تون 28 م بوده به حدس خودتون . یک هفته اول دوره که پریود بودی هیچی .هفته دوم هم که نزدیکی نبوده. هفته سوم بوده.

جنین بعد از لقاح شکل میگیره و شما متوجه بارداری میشید که تو هفته های اول بعد از لقاح بتا خیلی پایینه و برای بعضیها بتا خیلییی بالائه این تفاوت به خاطر این هست که گاهی لقاح در اول دوره انجام میشه و گاهی در اخر دوره ی پریود که برای شما اخر دوره بوده . برای همین از دهم که حساب کنی خیلی کم میشه.

دوستم بتا تون رو یادتون هست بگین؟

واسه من هفته هشتم بالاتر از رنج نرمال بود. که بهم گفتن مطمئنی هشت هفته ت هست؟ اشتباه نکردی ؟گفتم اره مطمئنم سن بارداریم از روز اول اخرین پریود میشه هشت هفته. که بعد سونوی قلب جنین برام نوشتن رفتم .سونوگفت 6 هفته و چهار روزته. تقویم رو نگاه کردم دقیقا میشد روز پاکیم که نزدیکی داشتم برا همین خیلیییی بالاتر از نرمال بود چون اول دوره لقاح انجام شده بود