2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 81 پست
عدد بتا چندبود؟؟ 

مال من دو روز بعد تاخیر 1850بود خیلی بالاست واسه همین میگن نی نیم دخمله.مال شما چقدر بود

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من همه علاییم مث پسرمه ولی ان تی گفت احتمالا دختر فقط تنها فرقش اینه پسرم سمت چپ بود ولی این یا وسط ...

بتا تون چند بود؟

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
خب واسه پسرتون از این کمتر بود یا بیشتر

پسرم 2روز بعد موعد 100بود

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
عزیزم کمکم میکنی تو این مورد؟ من اخرین پریودم ۱۰ فروردین بود ولی میدونم که لقاح ۲۷ یا ۲۸ فروردین ان ...

گلم بیین اولین روز از اخرین پریودت چه روزی بوده. اون روز رو میذارن مبدا تو ازمایشا و معاینات و ..و .

سونوگرافی سه ماهه ی اول که بری بهت میگه دقیقا چند هفته و چند روزشه و شما از اون موقع دیگه با محسابه ی اونها حساب میکنی .  

و اینکه تو سونوگرافی یک الی دوهفته سنش کمتر از محاسبه ی خودت میشه چون دوهفته اول به دلیل اینکه مشخص نیست چه زمانی لقاح صورت گرفته، شما باردار محسوب نمیشی .

کار خوبه خدا درست کنه 🌹❤😊 
پس درسته که میگن بتا پسر کمتر هست

اره میگن بتا خیلی کم یعنی زیر 100یا خیلی بالا یعنی بالای هزار دختره 

خیلی دوس دارم جنسیت و بدونم

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
اره میگن بتا خیلی کم یعنی زیر 100یا خیلی بالا یعنی بالای هزار دختره  خیلی دوس دارم جنسیت و بدو ...

آره منم شنیدم اینو.با این حساب بچه من دختره😍