2777
2789
عنوان

دوستان کمک😢

103 بازدید | 5 پست

شوهرم ازمایش داده واسه کبد sgotوsgptبالاست کسی تجربه ای نداره توروخدا دارم دیونه میشم یکیشون سیصد به بالاست تاجواب ازمایش و بگیره هزاربارمیمیرم و زنده میشم

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

عزيزم چربي كبد دارن. حتما پياده روي و كاهش وزن داشته باشن و همينطور عرق كاسني و شاه تره باهم قاطي كنن و يه استكان صبح بخورن يه استكان شب اينكارارو انجام بدن و غذاهاي چرب كمتر بخورن كمتر از سه ماه نتيجه ميگيرن شك نكن.

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم چربي كبد دارن. حتما پياده روي و كاهش وزن داشته باشن و همينطور عرق كاسني و شاه تره باهم قاطي كن ...

بخاطراون ناراحت نیستم چربی چیزی نیست بادارو ورژم حل میشه دکتر گفته کبدت اسیب دیده و ی ازمایش مخصوص کبد نوشته جوابشو هم ی هفته دیگه میدن نگرانم خطایی نکرده چیزخطرناکی باشه 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بخاطراون ناراحت نیستم چربی چیزی نیست بادارو ورژم حل میشه دکتر گفته کبدت اسیب دیده و ی ازمایش مخصوص ک ...

عزيزم تو سونو ننوشته گريد چند هستش چربي كبدش؟ اخه ٣٠٠ خيلي بالاست. انشاالله چيزي نيست به دلت بد راه نده

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم تو سونو ننوشته گريد چند هستش چربي كبدش؟ اخه ٣٠٠ خيلي بالاست. انشاالله چيزي نيست به دلت بد راه ...

جواب سونوروفردا میگیره فداتشم دعاکن 🙏