2777
2789

یلدا کیه؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده خدایی ب اینجا اعتماد نیست😧

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

خبری ازش نیس تو تاپیکش گفته بود فردا میام.

حالا من یهو یاد یکی که تو پر بازدیدا بود تصادف کرده بود بچش حالش خوب نبود افتادم.اسمشو یادتونه؟ازش خبر ندارین؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

اصلا داستانش رو باور نکردم برا خودمم عجیبه حسم میگه دروغه یه ادم چقدر باید نترس باشه که خصوصی ترین مسایل زندگیشو بریزه تو سایت اونم با عکس هی راه به راه عکس خودشو شوهرشو زنه رو میزاشت نمیگفت یکی ببینه اشنایی کسی ابروش بره

لطفا برا باز شدن بختم یه صلوات بفرست
کجا رفته . رفته دنبال یه تخیل‌ دیگه بزارتتون سر کار

اره واقعا هی میگفت دوربین بزارم تو خونه فیلم بگیرم بعدش میومد میگفت ساختمون دوربین داره نمیاره هی میگفت مدرک جمع کنم وکیل بگیرم بعد میگفت شوهرم فهمیده دیگه مدرک نمیتونم جمع کنم چجور ممکنه شوهرش بیاد خونه واین بروش نیاره 

اصلا داستانش رو باور نکردم برا خودمم عجیبه حسم میگه دروغه یه ادم چقدر باید نترس باشه که خصوصی ترین م ...

دیگه وقتی بخواد همه چی رو کنه چه فرقی میکنه ویس زنه رو تو تل گرام فرستاد برا بکس

حرفای س ک س ی میزد 

یعنی اونم دروغه

دیگه وقتی بخواد همه چی رو کنه چه فرقی میکنه ویس زنه رو تو تل گرام فرستاد برا بکس حرفای س ک س ی میزد ...

چرا فرق نمیکنه ابروشه نمیگه اشنایی  کسی ببینه نتونه سرشو بلند کنه بعدم ساختن وویس کاری نداره

یه زن بیچاره قرا بود امشب مچ شوهر ش با اون زنیکه رابطه داره رو کنه تاپیکش تو پر بازدیدا هست

وای😱😱

😓😓

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐