تو چجور جایی زندگی میکنیم واسه یه زایمانم نمیتونم خودم تصمیم بگیرم هیچجا سزارین نمیکنن فقط فامیلی تو رشت راضی شده اونم ۱۶۰۰ پول حساب دکتر ریختم بقیش نمیدونم چقدر میشه چقدر بازم باید به حساب بیمارستان بریزم آخه چجوری اینهمه پول باید بریزم
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
دوباره دقت کردم واسه سز من پنج ماه پیش ولیعصر فکر کنم دو و ششصد دادم الان احتمالا چهار تومن هس فامیلی