2821
2789
عنوان

سیسمونی

152 بازدید | 3 پست

بچه ها تو سیسمونی چه چیزایی به درد بخور تره و واجبه و چه چیزایی اصلا استفاده نمیشه و از خریدنش پشیمون شدید ؟ 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

سوال منم هست

کالسکه چقدر مهمه ک جنس خوبو خارجی بگیریم؟

مامانا راهنمایی کنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اگر میز نهار خوری نداری خودت صندلی غذا نگیر  اگر بیرون میری کالسکه بگیر 

جاری من هرجی به جز لباس گرفته استفاده نکرده 

نه کریر نه کالسکه نه صندلی غذا نه مینی واش حتی از رو روئکم استفاده نکرد  نه حتی از تخت  و  گهواره بچه فقط خرج اضافی کرد جاشم تنگ شده 

لباس و اسباب بازی فقط به کارش اومد همیشه هم میگه کاش اون موقع با پولش طلا میخریدم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا من همه وسایل دخترم رو استفاده کردم بجز کریر و شیشه شیرش

کریر چون وقتی کوچیک بود تو ساک حمل میخوابوندمش یکیش بدرد میخوره اگر کالسکه ت کریر داره ساک حمل نگیر دیگه

شیشه هم چون شیر خشکی نبود استفاده م نشد

آب و آبمیوه و این چیزا رم با قاشق میدم شیشه بد عادتش میکنه

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤