2777
2789

بچه ها خیلییی حالم داغونه.حال روحیم.از همه چی بدم میاد.منکه کلی ارزو داشتم برا ایندم کلی برنامه داشتم الان هییچ فکری ندارم.به برنامه هایی که داشتم فکر میکنم ذوق ندارم دیگه.میگم هرچی بشه تهش مرگه دگ.اصلا حال ندارم درس بخونم .میخونمم از بس فکرم درگیره ده بار میخونم تا یادم بمونه یادم نرهه.کلاس میکاپ میرم اصلا حال ندارم تمرین کنم.هفته ای یه دونه سایه تمرین کنم فوووقش.تمرینم میکنم از بس حال ندارم همش یه ایرادی داره کارم.یا قرینه نمیشه یا یه مشکل دگ.اینو گفتم منظورمو برسونم که اصلا حال ندارم اصلا جون ندارم اصلا تمرکز ندارم رو کاری که انجام میدم. همشش لم دادم یه گوشه سرم تو گوشی.انرژی ندارم سره پا وایستم.دوست دارم به مامانم کمک کنم ولی واقعا نمیتونم حوصله ندارم.همه کاراشو بیچاره زبون روزه خودش انجام میده.منکه قبلا دوست داشتم ازدواج کنم،حالا نه اینکه تو همون سن کم ازدواج کنمااا نه اصلا دوست نداشتم تو سن کم ازدواج کنم منظورم اینه کلا ازدواج و تشکیل خانواده و مادر شدن و اینارو دوست داشتم.کسی ازدواج میکرد ذوق میکردم براش یه عالمه. کسی حامله میشد کلیییییی ذوق میکردم.الان اصلا ذوق ندارم.از چهار چوبی به اسم خانواده حالم بهم میخوره.چون خانوادم یه کارایی کردن ناراحت شدم.اصلا خانواده داشتنو بی معنی میدونم دیگه.دوست دارم برم یه جای دوووور تنها زندگی کنم.نمیدونم شایدم دلم یه تنوع خیلیییی بزرگ میخوادیه چیزی که تا حالا تجربش نکردم شاید چون شخصیت الانم خیلی ادم بی انگیزه و تنبلی شده دلم تنوع میخواد.دلم میخواد یه آدم دیگه بشم .

چه مرگمه؟میشه کمکم کنین دوباره عادی بشم؟

تازه همین ماه 19 سالو پر کردم .هنوز خیلیی جوونم 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

پیشاپیش از همتون ممنونم به خاطر راهنمایی هاتون 😘😘❤❤❤❤❤❤❤

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم مال سن و سالته، جدي ميگم، زمان بگذره درست ميشه اوضاع روحيت، همه ماها تجربه اش كرديم

خب پس زندگی که همینجوری داره میگذره چی؟جوونیم چی؟من باید درس بخونم الان.برا دانشگاهم هزینه کردم.برا کلاسم هزینه کردم.باید به نتیجه برسونمشون ولی وااااقعا جونشو ندارم دست خودم نیست 

انقدر روي اين موضوع زوم نكن، هي بگي جونشو ندارمواقعا باورت ميشه وواقعا همين ميشه، سعي كن به خودت انرژي بدي، به خودت بگو هنوز وقت دارم، بايد از سن و سالم نهايت بهره برداري رو بكنم و چند سال ديگه استفاده شو ببرم، شايد افسردگي باشه عزيزم، حتما يه روانشنلس برو، تا دير نشده

انقدر روي اين موضوع زوم نكن، هي بگي جونشو ندارمواقعا باورت ميشه وواقعا همين ميشه، سعي كن به خودت انر ...

هیچ وقت از روانشناسا نتیجه نگرفتم که اخه😂ولی چشم سعی میکنم برم ❤ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی😍😍😍❤❤😘😘😘

عزیزم ایککه میگی سایه کار میکنی قرینه نمیشه بهت میگم!

شما چون کارو راحت میگیری و احتمالا استعداد بالا داریو بهش مغرور شدی اینطوری شده

هرررکاری میخوای انجام بدی برای خودت انگیزا ایجاد کن

ارایشگری که دیگه درس نیست بگی اینده مالی نداره

کلی میتونی ازش پول در بیاری

توس سایت های خارجی برو مدل رایگان بکیر و ...

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم ایککه میگی سایه کار میکنی قرینه نمیشه بهت میگم! شما چون کارو راحت میگیری و احتمالا استعداد با ...

اصلا با تمرکز کار نمیکنم.شُل و وِلَم .