موسسه کیش بهتره یاسفیر شماازاستاداتون راضی هستید من میخوام شعبه ی جمالزاده بذارمش ما منطقه11 هستیم
والا دقیق نمیدونم ما خیلی فامیل داریم که استادن خودشون توی کیش و سفیر و ایران ولی خب جاهای مختلف متفاوته دیگه سفیرم کلی شعبه داره ولی خب بنظر من سفیر روی اسپیکینگ بیشتر تمرکز داره بهتره من خودم بچگیم ایران میرفتم همش گرامر بود بد نبود ولی ترجیح میدادم اسپیکینگ بیشتر باشه ولی خب اونم مزایای خودشو داره بنظرم ببرینش هر دو جا فضاشونو ببینید بهتر میتونید تصمیم بگیرید... یچیزی فقط سفیر منظورتون همون سفیر گفتمانه دیگه یوخ من اشتباه نگم بتون
ن اسمش همون سفیره ولی بخاطر اسمای مشابه اکادمیای دیگه این گفتمانه رو میگفتن دقت کنید که شعبه خودمون برید ی سری اموزشگاه مشابهم زدن گویا با همین رنگ زرد و ابیم لوگو ساختن....
ان شاالله ک خیره هرچی بهتره فقط من توصیه میکنم براشون خودتونم کارتون زبان اصلی بزارید خیییییلی تاثیر داره من همه ی زبانمو مدیون بچگیامم مامانم برام کارتون زبان اصلی میزاشت خیلی موثره حتی با اینکه نمیفهمن ولی لیسنینگشون تقویت میشه
چشم حتما من لیسانس مترجمی زبانم فعلا بهش سخت نگرفتم که سنش بره بالا بعدا بذارمش کانون الان دخترخاله ...
عه چقد خوبببب خودتون پس استادید ..اره درسته اینم سفیر دغدغه کمتری داره ادم ولی دریافتیش خوبه فک کنم همون برای بزرگسال بهتر باشه بعد ازاینکه غصه گرامر و اینا نبود ایران گرامرو عالی کار میکنن خوبه پس بسلامتی