2821
2789
ترک چیه بی سواد.....اذری زبات....ترک به جنس لباس میگن 

مگه همه ترکا آذری زبانن؟

ما ترکیم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولي همكلاسي. من ازدماغ فيل افتاده اخه چرا

بستگی به شخص داره به نظرم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ترک چیه بی سواد.....اذری زبات....ترک به جنس لباس میگن 

بی سواد خودتی که نمیدونی چه جوری حرف بزنی ..چیزی به نام آذری زبان نداریم .ما ترکیم زبانمون ترکی ملیتمون ترکی..لطفا تحریف نکنین

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اهان ترکیه ای هستی......به انبر دست چی میگن ترکیه ای 

من گفتم ترکیه؟گفتم زبان ما ترکه؛آذری نیس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ﺑﻰ ﺳﻮﺍﺩ ﺧﻮﺩﺗﻰ ﮐﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻰ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﻯ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻰ ..ﭼﻴﺰﻯ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺁﺫﺭﻯ ﺯﺑﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ .ﻣﺎ ﺗﺮﮐﻴﻢ ﺯﺑﺎﻧﻤﻮﻥ ﺗﺮﮐﻰ ﻣﻠﻴﺘ ...

ترکیه یه زبان مجزا نسبت ترک یا همون اذری زبانهای باکو ایران داره

درضمن ترکیه زبانش ترکی استانبولیه محض اطلاع

چه ربطی به ترکیه داره ترک بودن...معلومه هیچ اطلاعاتی نداری تقصیری هم نداری اینجور یاد دادند که به زبان ترکی بگن آذری که هیچ منبعی نداره 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ترکیه یه زبان مجزا نسبت ترک یا همون اذری زبانهای باکو ایران داره

بله مجزاست که میگن ترکی استانبولی ...وهمونطور که به ترک های چین میگن ترک اویغور .ترکی یک زبان کامل وپرمحتواست وزبان کشور آذربایجان هم ترک آذربایجانی هست وماهم ترک آذربایجانیم 

ﺩﺭﺿﻤﻦ ﺗﺮﮐﻴﻪ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﺗﺮﮐﻰ ﺍﺳﺘﺎﻧﺒﻮﻟﻴﻪ ﻣﺤﺾ ﺍﻃﻼﻉ

خیلی بی رپط حرف میزنی....زبان ترکیه یک زبانی ملیتی هست مثله زبان ایران فارسی...خوب حالا زبان ایرانم فارسی تهرانی هست....تو ایران هم چندنوع زبان گویش داریم ترکیه یا هرکشوری هم داره...حالا جواب سوالمو ندادین 

خیلی بی رپط حرف میزنی....زبان ترکیه یک زبانی ملیتی هست مثله زبان ایران فارسی...خوب حالا زبان ایرانم ...

اقای محترم مودب باش

من ازترکیه نیومدم ببینم انبردستو چی میگن

اراکم اذری نیس شهرستاناش ترکن ترک

استارتر دقیقا منظور من همین بود وقتی میایید تاپیکی میزنید با اشاره به یک قومیت یه عده میان به مسخره میگیرن وهر توهینی دوست دارن میکنن.بحث از چیزی که  هست خارج میشه و میره تو حاشیه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز