نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم بعضیاشو با پوس میخورم گلاب بروت یه چیزیم میشه😩
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
منم دخترهای ترکو خیلی دوست دارم با نجابت و حیان اهل اویزون شدن نیستن مرداشون هم غیرتی اند ولی تو بروز احساسات مشکل دارن خانواده شون رو ب زن ترجیح میدن و یکم زودجوشن
خیلی واضح گفتم که چی ...ترک فارس و لر وعرب فرق نمیکنه بین همه مغرور هم هست حالا بیایین بگین پسر ترک یکم بی احترامی هستش .یه عده ی همیشه در صحنه هم هستن نظرات فیلسوفانه میدن..ملت ترک غیرت دارن مغرورن سرشون بالاست ...ناراضی ها بفرمایید بیرون
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
ی همکلاسی داشتیم تو دانشگاه تبریزی بود خودشو نمیگرفت🤔🤔آقای شهبازی اگه میبینی سلام✋🏻✋🏻✋🏻😂
منم یه همکلاسی دارم خودشو نمیگیره بنده خدا انقدر هم از دستش میخندیم😂اقای افسری سلام😂
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏