2777
2789
عنوان

خانما😭😭😭😭😭

198 بازدید | 18 پست

نفری ی صلوات بفرستین تو رو خدا اگه داره غلطی میکنه دستش رو بشه امشب

از اونجا ک میدونین حس خانما اشتباه نیس،این حس رو دارم البته شایدم بخاطر شک 

ولی قبل افطار دست پاچه بهم زنگ زد و بعد گفت من برم سریع ک دیر شد 

از اونموقع چند بار زنگ زدم جواب نداد،تا چند دقیقه پیش ک جواب داد،بعد تا

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

یعنی پی دست پاچه زنگ زد؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

گفتم بیا ایم اول گفت کار دارم میام بعدش،

بعد گفتم در حد ۱ دقیقه گفت الان ک کار دارم ،سفره رو جمع کنیم بد جلسه داریم بعد زنگ میزنم ایمو

منم حالم بدددددد ب شدت

خدا ازش نگذره بحق علی اگه باز داره دروغ میگه

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی پی دست پاچه زنگ زد؟؟

ینی یهویی قبل افطار اخه چند روزی ک قبل افطار زنگ نمیزنه،در حد اما چون جلوگیری کنه از زنگ زدن من،زنگ زد

اگه پیش کسی باشه که جواب نمیده نمیحرفه

اخه قبلا با اکیپ همین حروم زاده ها رفته بیرون،

صدا ارومیه بود انگار تو wcباشه،و الا اون یک دقیقه ایم ب هیچ جا بر نمیخورد

فعلا که نمی تونی چیزی رو ثابت کنی پس به نفع خودته مثبت فکر کنی

چطوری😭😭

شوهرت روزه میگیره ؟شغلش چیه که الان جلسه داره؟بگو یه عکس یهویی از محل کار برات بفرسته

اره،میگیره شیفت،

جلسه دروغه اخه قبل افطار جلسه هس همیشه

از این عکسا بگم باز باید کلی ادا اصول و قهر تحمل کنم ک اعتماد نداری و چرت و پرت تحویل بده

خدا کمکمت کنه خانووومی

خدا از دهنت بشنوه عزیزجان تو رو خدا دعا کن اگه امشب دروغ گفته با اونا بیرون دستش برا همه رو بشه ،ثابت بشه ب همه امشب

داغونم ب خدا

😭😭😭😭😭😭

چرا بهش شک داری؟

چیزی ازش دیدی؟شاید واقعا جلسه داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خدا از دهنت بشنوه عزیزجان تو رو خدا دعا کن اگه امشب دروغ گفته با اونا بیرون دستش برا همه رو بشه ،ثاب ...

اونا کین؟