2777
2789
عنوان

از بابام خستم

622 بازدید | 23 پست

واقعا دوسش ندارم اصلا هیچوقت نفهیمدم پدر یعنی چی 

فق خاطره بد دارم ازش 

وقتی بچه بودم و التماس میکردم منوب‌اکمر بند نزنه

الانم ک بزرگ شدم اصلا نیمتونم باهاش حرف بزنم تا باهام حرف میزنه حتی حرفای عادی اشکم میریزه 

همجا میخاد خوردم کنه بزنه تو ذوقم 

کاش میمردم دیگ نمیدیدمش

واقعا در حقم پدری نکرد ی بار تو عمرش بهم نگفته دخترم 

در حدی ک شوهرعمم میگف ب مهسا محبت کن گناه داره من اگ دختر داشتم ایق بهش محبت میکردم ک سمت جنس مخالف نره ولی اون ....

شبی مهمون داشتیم جا نبود رفتم کنارش بشینم گفت برو‌اونور بشین 

خاستم برم با ذوق کیک تولدم بیارم شمع فوت کنم بادعوا میگ تولدت فرداس منم مث همیشه گریم گرف اومدم تو اتاقم

وقتی دوستامو میدیدم چق با باهاشون راحتن دلم میگره همیشه

کاش میشد بمیرم دیگ نبینمش ازش متنفرم 

بنظرتون برم پیش مشاور بهتر میشم؟

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از بابام بدم میاد چون خیلی بی غیرته یبارم روم غیرتی نشد هیچ وقت. حتی اگه جلوش یه پسر رو میبوسیدم ...

بابا من فق تعصبیه جلوش یکم خط سینت معلوم شه دهنتو سرویس میکنه من همه پیراهنم باید اول یقشو بدوزم‌ک‌اقا نخا بهم گیر بده

بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
باباتو ببر پیش مشاور 

خیر سرش فوق لیسانس روانشناسی همش میگ‌من خوبم‌خوبم مشکل از شماست‌

تا حرف میزنی میگ ایق بهت پول میدم(فق دول کلاسا کنکورم)ینی ایقد سر این کلاسا سرم‌منت گذاشت برم سرکار اولین کاری میکنم پول این کلاسا بهش میدم

درکت میکنم عزیزم. ما هم همین مشکل رو داریم

تو هم‌زود گریه میشی؟

خیلی بدم میاد از وضعیتم خیلی 

بابا من فق تعصبیه جلوش یکم خط سینت معلوم شه دهنتو سرویس میکنه من همه پیراهنم باید اول یقشو بدوزم‌ک‌ا ...

نه بابای من اصن اینطوری نیست تازه همیشه میگه انقدر چادر چاقچور نکن   

prove yourself to yourself not others
نه بابای من اصن اینطوری نیست تازه همیشه میگه انقدر چادر چاقچور نکن    

هعی چق بدبختیم

عزیزم نادیده بگیرش فک کن اصن پدر نداشتی و این آدم یه شخص اضافی توی خونتونه که باید تحملش کنی. سر به سرشم نذار باهاش بحث نکن برای آرامش خودت سعی کن بیشتر تو اتاقت باشی وقتایی که هست یا با مادرت وقت بگذرونی

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
عزیزم نادیده بگیرش فک کن اصن پدر نداشتی و این آدم یه شخص اضافی توی خونتونه که باید تحملش کنی. سر به ...

دارم سعیمو‌میکنم ولی وقتی میبینم چق ب داداشام اهمیت میده میسوزم 

فرض کن حتی نمیخاست من ب دنیا بیام دیگ‌توقع دارم دوسم داشته باشه؟۰

من اشک تو چشمام جمع میشه بعدشم میگه بدبخت تو عقده ای هستی میگم اره تو عقده ایم کردی

اره حس میکنم عقده ای شدم 

یدفه ی معلممون یجیزی بهم گفت بعد شروع کردم گریه 

بهم‌گفت بعد عقده ای هستی تو حالاک فکر میکنم میبینم راست میگ

همه همکلاسیام میدونستن چق زود گریه میشم‌همه حواسشون بود‌کسی چیزی نگه 😔

خیر سرش فوق لیسانس روانشناسی همش میگ‌من خوبم‌خوبم مشکل از شماست‌ تا حرف میزنی میگ ایق بهت پول میدم( ...

عزیزم دوست نداشته باشه دوستش نداشته و اینو ب خودت لگو من نیازی ب محبتش ندارم چون اون قابل تعقییر نیست و من فقط خودمو عذاب میدم و هیچ حسی بهش نداشته باش 

تیکر لاغری وزن اولیه ۸۰ 😐ایستگاه اول۷۰😣ایستگاه دوم ۶۰☻ببینیم تا ایستگاه سوم دووم میارم ی نه😥 میخوام تا عید بترکونم من میتونم🍬💃