بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا استارتر میره میزنه از چاله میوفته تو چاه😂😂😂 تاید اگه مال سر بود که هیچ کس شامپو استفاده نمی ...
اره خیلی پرپشته اینجام تاپیک زده بودن چن وقت پیش من برای اینکه موهای اسی خیلییی چرب شده با شامپو نمیره گفتم بزنه اتفاقا خیلیم نرم میشه امتحان نکردی فکر میکنی بد میشه
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
ن بابا😂 میگم هرکدوم ک در دسترسم بود خداروشکر ۸۰درصد موخوره موهام رفته هرماهم یه سانت قیچی میزنم
الان دوباره پیامرو خوندممتوجه شدم😂
من جو گرفتم رفتم روغن بادام تلخ وکنجد ونارگیل وزیتون وروغن حناو روغن سیر وگلیسرین وکرچک وکندر و روغن دوتاقرص ویتامینE وروغن یه قرص امگا۳ ویکم گلاب قاطی کردم تو یه شیشه وگذاشتم که هرسری قبل از حمام از این ترکیب بزنم الان ۴ساعت گذاشتم ولی خستم برم بشورم😓
الان دوباره پیامرو خوندممتوجه شدم😂 من جو گرفتم رفتم روغن بادام تلخ وکنجد ونارگیل وزیتون وروغن حن ...
عههه😂😂😂😂😂 عیب نداره عزیزمم فدای سرت چیزی نمیشه ک دویا سه ساعت بزار بمونه بعدم از این کلاه های رنگ بگیر بپوشون سرت هروقت زدی روغن ک راحت باشی بعد دو یا سه ساعت برو بشورش تو حمومم نرم کننده بزن به ساقه موهات کلا هرچقد میتونی ساقه موهاتو چرب نگه داره و هرماهم نوک موهاتو قیچی بزن کم کم همش میره
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)