2777
2789

آره عزیزم جاش خوبه.گلم سیر رو حبه که نکردی؟لطف میکنی دستور تهیه ش بهم بگی؟منم همین روزا میخوام درست کنم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=90867987]آره عزیزم جاش خوبه.گلم سیر رو حبه که نکردی؟لطف میکنی دستور تهیه ش بهم بگی؟منم همین روزا میخوام درست ...[/QUOT نه حبه نکردم عزیزم.. من یا سرکه ی بیست دقیقه پختم بعد با شیره انگور و تمر هندی قاطی کردم و گذاشتم تو شیشه.. ولی ی چیز رنگش هنوز تیره نشده

[QUOTE=90867987]آره عزیزم جاش خوبه.گلم سیر رو حبه که نکردی؟لطف میکنی دستور تهیه ش بهم بگی؟منم همین ر ...

قربونت 3 تا سوال:

سرکه سیاه؟

میشه شیره خرما بزنم؟

و اینکه تمرهندی واسه چی استفاده کردی؟فقط تیره شدنش؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
قربونت 3 تا سوال: سرکه سیاه؟ میشه شیره خرما بزنم؟ و اینکه تمرهندی واسه چی استفاده کردی؟فقط تیره ش ...

آره عزیزم سرکه سیاه یا همون قرمز.. شیره خرما نمیشه اونجور ک شنیدم.. تمر هندی هم چون نمک نزدم واسه اینکه ملس بشه و فقط مثه شیرینیه شیره ی انگور رو نده زدم و اینکه تیره تر میشه

آره عزیزم سرکه سیاه یا همون قرمز.. شیره خرما نمیشه اونجور ک شنیدم.. تمر هندی هم چون نمک نزدم واسه ای ...

خیلی ممنونم عزیز که وقت گذاشتی