2777
2789
عنوان

سردرگم

74 بازدید | 5 پست

سلام ممنون ميشم جوابمو بدين من توي دانشگاه ازپسري خوشم اومده ،اونم تابه الان رفتارهاي منطقي و معقولي داشته ،اصلا باهم حرفي نمي زنيم ،بعضي وقتا يه نگاهايي ميكنه كه دليلشو نمي فهمم چيه ،باهم يه كارگروهي داشتيم خيلي خوب و عادي برخورد كرد ،اما ديشب بهش يه پيام دادم هنوز نديده ،تودانشگاهم اصلا هي نگاهشو ميدزده ولي بعضي وقتا هم يه جوري نگاه ميكنه نمي دونم والا فازش چيه ،نمي دونم واقعا حسش چيه . من دانشگاهم توي گرگان هست و خودم تهرانيم و اون ميدونم براي يه شهرديگست نمي دونم شايد دليلش شهرستاني و تهراني بودنه .نمي دونم مثلا باهاش چت ميكنم يا حرف ميزنم سريع ميخواد تموم كنه ولي بعيدميدونم دليلش دوست نداشتن باشه

واسه این مدل رابطه ها حتی ذهنتو مشغول نکن  مردی که بخادت رابطه پررنگ و گرمی برقرار میکنه و پیگ ...

بايد سعي كنم بيخيالش شم ولي سخته چون نگاهاش يه جوريه واينكه چرا جواب پياممو نداده!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بايد سعي كنم بيخيالش شم ولي سخته چون نگاهاش يه جوريه واينكه چرا جواب پياممو نداده!!!

احساسی برخورد نکن انچه تو مغز ان میگذرد که باعث شده اینجوری رفتار دوپهلو داشته باشه به خودش مربوطه 

شما اهمیت نده اولین و اخرین مرد زندگیت که نیست 

قانون علاقه مرداست اگر بخان قوی و پرمعنی و گرم میخان

احساسی برخورد نکن انچه تو مغز ان میگذرد که باعث شده اینجوری رفتار دوپهلو داشته باشه به خودش مربوطه&n ...

دليل جواب ندادنش شايد جلب توجهه چون بهم گفت حالم بده و ديگه نگاه نكرد ولي امروز حالش خيلي خوب بود شايدم ميخواد بفهمونه من حسي بهت ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز