2777
2789
عنوان

موسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 14477 بازدید | 38 پست
به سیر نبات زدی؟😐

خب ترشیش رو درست کردم واس ترشی سیر سرکه میزنن روشم کمی نبات میزارن درشو میبندن بمونه،مونده به خواستتون توی چند سال بخورین هرقدر بیشتر بمونه بیشتر میرسه خیلی ۸ سال اینا نگه میدارن کاملا نرم و رسیده میشه میخورن بعضی ها هم زیاد رسیده دوس ندارن یکی دو سال نگه میدارن

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند بار ابش عوض کنم؟اگه داخل اب نذارم اشکال نداره؟

والا حداقل یه شبانه روز تو آب باشه...من دیدم مامانم تو آب میزاشت میگفت شیرین بشه...بازم خوددانی

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
من داخل اب ننداختم

مرسی.یه سوال دیگه یعنی داخل اب نندازیم تند میشه خشک کردش یا تلخ میشه چه جوریه که میگن بندازین تو اب

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
خب ترشیش رو درست کردم واس ترشی سیر سرکه میزنن روشم کمی نبات میزارن درشو میبندن بمونه،مونده به خواستت ...

اهان فکر کردم برا شیرین کردنش که پرسیدم گفتی اینجوری

والا حداقل یه شبانه روز تو آب باشه...من دیدم مامانم تو آب میزاشت میگفت شیرین بشه...بازم خوددانی

ممنون از راهنماییت