2777
2789
عنوان

مامانا کمککککک😭😭😭😭😭

133 بازدید | 24 پست

پسرم ویرووس گرفته چهار روزه ...تبش و که با استامینافون کنترل میکنم ولی اصلا قطع نمیشه 

اسهال نداره ولی هر چی میخوره بالا میاره حتی آب ...

خیلی لاغر شده دارم از غصه دغ میکنم هیچی نخورده چهر روزه دکترم بردم خوب نشد چیکار کنممممم😭😭😭

سرم زدي؟

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پسرم اینطوری شده بود چندوقت پیش

یه ذره شیر میخورد همشو همون لحظه بالا میوورد

غذا هم که صفر،هیچی نمیخورد،حتی یکم آبم میخورد فوری برمیگردوند.جمعه بود متخصص پیدا نکردم بردم یه دکتر عمومی گف باید ببری سرم بزنی چون چیزی به دلش بند نمیشه که دارو بخوره.شوهرم گف نه بچمو سوراخ سوراخ میکنن.

رفتیم یه کلینیک گف متخصص کودک یخگه ساعت دیگه میاد،نشستیم اومد یه آمپول داد گف بزن استفراغش قط میشه اسهال میشه،آمپولو زدیم دیگه اصلا استفراغ نکرد.یکم‌اسهال شد که اونم بعد خوب شد.

استفراغ خیلی بدتر از اسهاله،چون چیزی نمیتونه بخوره بچه.

ببر دکتر خوب.متخصص.حتما ببر

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
باشه خییلی داغونم تا حالا اینجوری نشده بود

نگران نباش خوب میشه،منم پسرم بار اول بود اینطوری میشد،یکسال و دوماهش بود،تازه خودمم باردارم،خیلی بد گذشت😔اما آمپوله خوبش کرد

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
تگران نشو بالاخره همه بچه ها از این مریصیها دارن تا دندوناشون در بیاد ببرش خوب میشه انشالله

ممنون مری ازهمتون الان زنگ میزنم به شوهرم بیاد ببریمش بیمارستان منم اینجا غریبم به غیراز شوهرم کسی رو ندارم اینه که اینجور مواقع دست و پا مو گم میکنم

منم پسرم اینطوری شده بود چندوقت پیش یه ذره شیر میخورد همشو همون لحظه بالا میوورد غذا هم که صفر،هیچ ...

اگه زیاد هم استفراغ کنه آب بدنش کم میشه اونوقت نمیتونن حتی بهش سرم بزنن چون به دلیل بی آبی موقع سرم زدن رگ بچه پاره میشه

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
ممنون مری ازهمتون الان زنگ میزنم به شوهرم بیاد ببریمش بیمارستان منم اینجا غریبم به غیراز شوهرم کسی ر ...

ما که هستیم خواهری دستپاچه نشو😊😊

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍