2777
2789
عنوان

كى واكسن hpv زده؟

113 بازدید | 7 پست

مامانم ديوونم كرده رفته يكيشو خريده اول صبح اورده داده بهم، ديشب بهش گفتم نميخواااد بذار اول برم تحقيق كنم سر خود رفته ٣٥٠ داده واكسن اوليشو گرفته دوتاى ديگه هم هست من اصلا نميدونم بايد كجا بزنم

ميگن نابارورى مياره 😖

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه زود پیدا کرده....من با بیمه خواستم بخرم مسول بیمه چک میکرد گف جلو خودمون باید بزنی اخرش هم فک کنم آزاد حساب کردن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

واکسن گارداسیل هرجای پیدا نمیشه اونم الان مطمئن باشید اصل باشه ...ناباروری کدومه 😐مشکلی نداره

از كجا مطمئن شم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
چه زود پیدا کرده....من با بیمه خواستم بخرم مسول بیمه چک میکرد گف جلو خودمون باید بزنی اخرش هم فک کنم ...

فكر نكنم اصلا بيمه قبول كنه

همه تو خارج میزنن اتفاقا خوبه زگیل تناسلی نمیگیری

از كجا بخوام بگيرم اخه گفتم بذار اگه خواستم ازدواج كنم قبلش ميزنم

بیمه نیست اصلا

خیلی عالیه حتما هر سه تاشو بزن

باعث میشه سرطان دهانه رحم نگیری چون ویروس اچ پی وی نمیگیری دیگه

چ مادر ب فکری داشتید

باریکلا

اصلا هم ب نازایی ربط نداره

چ فرقی میکنه الان یا بعد  ازدواج ؟ همین الان که خریده بزن

حتما تو یخچال نگهش دار تا بری بزنی

دورشم کامل بزن هر سه تاشو

ايشالا درمان سرطان كشف بشه