2821
2789
عنوان

واکسن 18ماهگی😣😣😩😢😳

112 بازدید | 12 پست

هفته ی دیگه پسرم واکسن 18ماهگیشو میخواد بزنه خیلی استرس دارم چیکارکنم هرتجربه ای دارید بگید لطفا میترسم مریض بشه لاغره میترسم بعد واکسن دیگه مریض بشه لاغرترو ضعیف تر بشه😢😢😢

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی هفته پیش زدیم برا پسرمو،شوهرم اینقد استرس داشت که نگو،بچه همکارش حالش بد شده بعد واکسن بردن بیمارستان،شوهرمنم کلا رو ویبره بود،ولی خداروشکر برا پسر من که خیلی عالی بود،شب اول یکم تب کرد که پاشویه ش کردم و استا سر موقع دادم،البته پسر من کلا سر واکسناش زیاد تب و درد و بی قراری نداشت از اول

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

فقط واکسن ۱۸ ماهگی چون به پاش هم میزنن و درد داره،تا ۱-۲ روز نمیتونه از درد راه بره

دختر من همش نشسته بود از ترس درد

بعد دو روز رفتم خونه مامانم از ذوق بازی با داییش به زور خودش رو بلند می‌کرد،طفلی دستشو به پاش میگرفت‌لنگ میزد راه میرفت

یه کم خودشو‌ لوس می‌کرد هی میگفت‌اخ اخ

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
ی هفته پیش زدیم برا پسرمو،شوهرم اینقد استرس داشت که نگو،بچه همکارش حالش بد شده بعد واکسن بردن بیمارس ...

پسرمن فقط دوماهگی اذیتم کرد بقیش خوب بود

فقط واکسن ۱۸ ماهگی چون به پاش هم میزنن و درد داره،تا ۱-۲ روز نمیتونه از درد راه بره دختر من همش نشس ...

ای جانم

ای جانم

آدم دلش واسه اون بچه شیطون که خونه رو میذاشت رو سرش کباب میشه

خواهرزاده من فقط یه روز استراحت کرد و بعدش راه افتاد

واکسن ۱۸ فقط درد داره؛تب خیلی نداره.قطره فلج اطفال هم میدن

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
پسرمن فقط دوماهگی اذیتم کرد بقیش خوب بود

خب پس ایشالله اینم خوبه،استا سر موقع بده،واکسنم زدی ببرش پارک بازی کنه،هر چی بدو بدو کنه بهتره،پسر من از اول که زدیم و اومدیم همینجوری بدو بدو کرد،ولی خواهر شوهرم میگفت دخترش ی روز و نصفی از جاش تکون نخورده

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
آدم دلش واسه اون بچه شیطون که خونه رو میذاشت رو سرش کباب میشه خواهرزاده من فقط یه روز استراحت کرد و ...

پسره منم زیاد تب نکرد ولی روز اول بعد واکسن سریع بردیم پارک اونقدر بازی کرد ک نگو اومدیم خونه تازه درداش شروع شد  روز ول فقط گریه و ناله فرداش پاشد لنگ میزد و روز سوم قهقه بچه رفت هوا.نمیدونم چقدر صحت داره یا ن ولی بهداشتم گفت بعد واکسن خیلی راه ببرش بزار بدنش اماده بشه برای دردش ما اتفاقی بردیم پارک ی ساعت خودشو با بازی هلاک کرد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792