2777
2789
روغن مالی به موها قبل حمام هست

نه همین که توی آرایشگاه انجام میدین؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو آرایشگاه که ماسک و سرم میزنن کراتین هم که فرق داره

اره توی تبلیغ ارایشگاه دیدم گفته بود روغن تراپی ذهنم درگیر بود چیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

روغن تراپی چیه پارافین تراپی من دیدم روغن تراپی ندیدیم والا کلا اینچیزا نرو کلک پوله

پارافین تراپی خوبه که

پارافین تراپی خوبه که

نه با کجاش خوبه من خودم پارافین گرفتم تو خونه میزنم هیچ فرقی نکرده که برو بیرون بخر بزن یه کیلو بخر آب کن هر بار میری ۵۰ تومن میگیرن الکی میگن اینجور میشی اونجور میشی همین پاکسازی رو من رفتم صورتم داغون شد 

نه با کجاش خوبه من خودم پارافین گرفتم تو خونه میزنم هیچ فرقی نکرده که برو بیرون بخر بزن یه کیلو بخر ...

تو خونه میزنی راضی هستی؟؟؟ چه قدر خریدی پارافین رو؟؟

بسته نیم کیلویی ۳۰ تومن فرقی ک نداره اینا همش تبلیغه کلک پول

روغن بعد پارافین هم میزنی ...نیم کیلو برا چندین بار میشه زد 

برای صدبار چون بیرون نمیریزی که باز میزاری برای دفعه بعد

اها میشه پس این کار رو کرد  از کجا معلوم این آرایشگرا هم همین کار کنن ... راضی هستی روشن شده؟؟