2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم دوستم ندارد

219 بازدید | 17 پست

دانشجو هستم و در رفت و آمدگ بعد از دو هفته برگشتم اما هیچ گونه محبتی نداره. همش غر که چرا خونه شلخته است در حالی که نیست. هیچ رابطه جنسی هم نداره. دلم گرفته

من دانشجو هستم و این زندگی منه لطفا نگید چرا دانشجویی و این صحبت ها

نمیدونم چی کار کنم. حجم درسی خیلی بالایی دارم‌و از این طرف هم اعصابم رو خورد میکنه

شاید واقعا به خودت و زندگیت نمیرسی دل زده شده ببین دانشجو بودن و خانه دار بود یه فرد قوی و زبر و زرنگ میخواد که دوتارو رو انگشت بچرخونه

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کنار درس هم به خونه زندگیت برس

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
شاید واقعا به خودت و زندگیت نمیرسی دل زده شده ببین دانشجو بودن و خانه دار بود یه فرد قوی و زبر و زرن ...

میرسم.خوشگل میکنم و غذای خوب درست میکنم و محبت میکنم اما هیچی

منم دانشجوام

شوهرم خیلی غر میزنه الکی هااااا

خونه مرتبه غذا هم همیشه حاضر

میگه کی درست تموم میشه ما راحت شیم!!

خودشم نمیدونه چرا😐

فک کنم حساسیت دارن یا کتابامون خار داره

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

واحد بیشتر بردار زودتر تمون کن

اگه شهریه میدی ممکنه از اون لحاظ ناراحت باشه و بخاطر فکر و خیالش رابطه نداره

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

بعضیا هم دوست ندارم زنشون هم سطح خودشون باشه، میخوان ۱سطح پایینتر باشه

دکتری. من دانشجوی دکتری هستم‌ و خیلی فشار روی منه. خیلی.

موفق باشی خانومی

ساختن یک شرایط ایده ال و مساعد 

با گفت و گو در یک فضای آرامش بخش و بدون هیاهو و مشغله که خواسته های خودتون را مطرح کنید 

همسرت از شما چی می خواد 

و شما از همسرت چی می خواد 

نقاط مثبت یکدیگر را پررنگ کنید 

نقاط ضعف همدیگر را با کمک هم حلش کنید 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "