2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

279 بازدید | 45 پست

باردارا کیا بالا میارین؟من وقتی صبح از خواب پا میشم معدم خالیه گلاب به روتون هی عق میزنم اما چیزی نیس تو معدم بقیه روز خوبم، مشکل معده دارم یا واسه بارداریه؟10 هفته ام،و قبلا اینجور نبودم و ی سوال دیگه قرص b6 تهوع رو کم میکنه؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ازدوازده هفته کم میشه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

من که تا تو اتاق عمل هم بالا میاوردم. قرص دمیترون میتونی بخوری . البته من اونو هم بالا میاوردم. ولی زنجبیل و لیموترش بو میکردم بهتر میشدم. سعی کن همیشه یه بیسکوییتی چیزی گوشه ی تختت باشه که بخوری تا کمتر بشه تهوعت

طبیعیه از هفته ی 14یا ازبین میره یا کم میشه..دکتر باید قرص برات تجویز کنه سرخود نخور

نه سرخود نمیخورم فقط فولیک میخوردم که دکتر هفته پیش بهم b6 هم داد حس میکنم خیلی بهتر شدم تهوعم کم کرده گفت روزی تا 3 تا میتونی بخوری ولی من 2 تا میخورم

من که تا تو اتاق عمل هم بالا میاوردم. قرص دمیترون میتونی بخوری . البته من اونو هم بالا میاوردم. ولی ...

من فقط صبخها که از خواب بیدار میشم معده خالی هی عق میزنم طول روز داشتم اما الان چند روزه b6  میخورم حس میکنم خیلی بهتر شدم نمیدونم بخاطر اون یا نه