2777
2789
خب دیرتر برید آزمایش..آخه بی بی چک که قابل اعتماد نیست..درصد خطاش خیلی بالاست

من برام پیش اومده دوماه عقب افتاده ولی باردار نبودم.

کی میگه قابل اعتماد نیست؟ ۶سال کامل برای من منفی شد و یه بار هاله افتاد که باردار بودم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز 28 علائم فقط،تهوع

من روز ۲۷ زدم کمرنگ تر از اینم بود، همون روز آزمایش دادم بتا ۱۵۴ بود و باردار بودم.

چون میدونم الان استرس داری به نظرم برو آزمایش بده راحت شی، اما اگه طاقت میاری یکی دو روز دیگه برو.

من برام پیش اومده دوماه عقب افتاده ولی باردار نبودم. کی میگه قابل اعتماد نیست؟ ۶سال کامل برای من من ...

خیلیا هم براشون پیش اومده که مثبت بوده بعدش آزمایش دادن دیدن باردار نیستن..این از نظر روحی داغونشون میکنه

منتظر نبودم ولی اتفاقی شد شوهرم نمیدونه ولی من خوشحال شدم خدا کنه مثبت باشه یه دختر میخام🙏

انشالله که مثبت باشه و شادی به زندگیتون بیاره😚

خیلیا هم براشون پیش اومده که مثبت بوده بعدش آزمایش دادن دیدن باردار نیستن..این از نظر روحی داغونشون ...

خیلیا؟ درصد خطاش اونقدر زیاد نیست ولی پیش میاد.

شما تو شرایط قرار نگرفتی من هرچقدر توضیح بدم قانع نمیشی

خود آزمایش دادن استرس خودشو داره هرماه هرماه بخوای آز بدی و منتظر جواب داغون میشی

خیلیا؟ درصد خطاش اونقدر زیاد نیست ولی پیش میاد. شما تو شرایط قرار نگرفتی من هرچقدر توضیح بدم قانع ن ...

آره از خیلیا شنیدم..درسته من تو این شرایط قرا نگرفتم..بار اول که اقدام کردم باردار شدم..براهمین شاید نتونم مثل اونایی که این مشکلو دارن درکش کنم..اما سر هرنماز براهمه منتظرا دعا میکنم که بزودی دامنشون سبز بشه..چون مشکل خیلی بزرگتری رو گذروندم..میفهمم انتظار چقد سخته

9875خیلی ممنون گلم انشالا تو هم ب خواستت برسی🙏

مننون عزیزم

خواسته ام تو دلمه😍 شهریور به دنیا میاد🤗