2777
2789
عنوان

پوشک pampers prima

196 بازدید | 14 پست

به نظرتون پوشک پنپرز مدل پریما که ساخت ترکیه و لهستان داره یهتره یا نه همون پمپرز المان ؟
چرا رو بعضییا زده پریما و بعضییا پمپرز ؟
تفاوتشون چییه ؟
بهترینش ساخت کدوم کشوره ، ترکیه،لهستان و یا المان ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهترینش لهستانه این به ظاهر آلمانیا که تو داروخانه هاست من شنیدم چینیه  چند بار گرفتم پای پسرم ...

الان فیک همه مای بیبی اومده من مولفیکس استفاده میکنم آویزون میشه 

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

نه پمپرز لهستان هنوز هست من پسرمو از پوشک گرفتم ولی تا ماه پیش از بنی هاشم میگرفتم

سایتای خریدکودک مثل نی نی بازار هم دارن

منم مولفیکس برای دخترم استفاده میکنم اویز میشه مرسی هم استفاده کردم خوب بوده میخوام از این ب بعد مرس ...

مرسی کجاییه؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بهترینش لهستانه این به ظاهر آلمانیا که تو داروخانه هاست من شنیدم چینیه  چند بار گرفتم پای پسرم ...

المان اصل اینه که دیجی کالا داره ، پرجم المان به شکل دایره ای روشه زیرشم نوشته germany

پمپرز اصلا فیک نداره
ترکیه ، لهستان ، المان داره سه تاشم یه کیفیتن فقط باید ببینی کدوم به پا بجت میسازه ، لهستان قدرت ضد حساسیتش بالاتره ، المان نشانگر تعویض داره ، ترکیه نازک و نرمتره