2777
2789

شماره اکسیدان هر چی کمتر باشه به مو کمتر آسیب میزنه و راحتر رنگ باز می‌کنه عزیزم اینو از یکی از ارایشگرا شنیدم که فامیلیمونه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی؟

این که کمتر آسیب میزنه درست هست ولی واقعا نمی‌دونم قشنگ تر رنگ باز می‌کنه یانه چون استادم خودم راجب این موضوع هیچی بهم نگفته من فقط از این خانم شنیدم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بنظرتون چیکارکنم بااین موهام

موهاتون سه رنگه عزیزم 

رنگ مو سه سفر میتونی بیگری برای ریشه موهات چون به پاییه نارنجی می‌رسونه موهامو ولی نمیدونم که روز پایه نارنجی رنگ عسلی روشن قشنگ میگیره یا نه