2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حواستون جمع باشه هم دولت کانادا سخت می گیره و اینطوری نیست امروز بیاد فردا بتونه طلاق بده هم بعضی ها ...

درسته.ولی کاری از دستم برنمیاد.. ویزاشو گرفته.. فقط تونستم ممنوع الخروجش کنم.. همین.‌. اونم اگه عرضشو داشته باشه تا ترکیه غیر قانونی بره.. بقیش دیگه کاری نداره

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
بله خوب سخت هست ولی ضروریه اینجا هم بیایین باید تحصیلاتتون رو انگلیسی یا فرانسوی ادامه بدین.

بله البته ما میخایم بریم کار کنیم اونجا تو رشته تخصصی خودمون واسه تحصیل نمیریم ولی خوب همونم واقعا چالش زیاد داره کار تخصصی که اونجا میشه کجا اینجا کجا 

وای عزیزم ایشالا حل بشه مادرش یه دونه بزنه تو دهن بچش بگه هر وقت با زنت اومدی بیا ابن اتفاقا نمیفته

چه حرفایی میزنی!!

اون پیرزنه عفریته مدارک پسر ابلهشم قایم کرده راحت تر بره

میگمم ببخشید ها یه نظرتو با درش خوندن دانشگه دولتی تهران مقاله و اینا میشه مید داشت؟!ببخشید هی سوال ...

ببینید من دقیق نمی دونم شما شهر و رشته و دانشگاهی که میخواین بیایین رو سرچ‌کتید ببینید چه چیزایی لازم هست و این چه چه کورس هایی رو ازتون قبول میکنند.

وای خدای من مگه باهم اختلاف داشتید؟؟

قبل ازدواج به توافق رسیدیم گفتم من خارج برو نیستم..

بعدش دیدم سر منو کلاه گذاشته وقتی تلگرامشو حک کردم فهمیدم خیانتشو.. 

الانم یک بچه یک سالو نیمه دارم.. هیشکی درکم نمیکنه.. میگن طلاق گرفتی یا نگرفتی تنها زندگی کن بچتو جم کن بیشتر خونوادم اینو میگن.‌. هیشکی درکم نمیکنه..بابا منم جوونم ادمم میخوام زندگی کنم.. نمیدونم هنوزم دو دلم... ولی دوستام و حتی مشاور میگه بچشو بده بهش ملاقات فرزتد بده هفته دو روز میذارن دستت باشه.. اخه خونواده ای که یک دقیقه حتی بچه رو نگه نمیدارن نمیدونم چرا تعیین تکلیف میکنن.از طرفی دلم برا بچم میسوزه.. از طرفی میگم ۱۰ سال دیگه هیشکی نگامم نمیکنه چه برسه به ازدواج.. پس من چی میشم.. اون زنیکه پیری که با همدستی پسر ابلهش زندگی منو خراب کردن بچه رو جم کنن دیگه😔

حواستون جمع باشه هم دولت کانادا سخت می گیره و اینطوری نیست امروز بیاد فردا بتونه طلاق بده هم بعضی ها ...

چه کاری میتونم انجام بدم شما میدونی😔

حتی گفتن برو سفارت کانادا تو آنکارا.. ولی یه وکیل مهاجرتی گفت کاری از دستت بر نمیاد😔

حتی حاضرم ویزا بگیرم برم کانادا دوسه روزه.. اگه بدونم میتونم کار کنم اون ابله خیانتکار رو ریپورت کنم.البته هنوز که نرفته ممنوع الخروجه.. واس باطل کردن ویزاش چه اقدامی میشه کرد

حتی حاضرم ویزا بگیرم برم کانادا دوسه روزه.. اگه بدونم میتونم کار کنم اون ابله خیانتکار رو ریپورت کنم ...

وقتی ممنوع الخروجه پس چرا نگرانی البته اگه بتونی به سفارت کانادا ثابت کنی که همسر قانونیش هستی نمی تونه از طریق ازدواج با اون خانوم بره کانادا چون اینجا چند همسری قانونی نیست.

وقتی ممنوع الخروجه پس چرا نگرانی البته اگه بتونی به سفارت کانادا ثابت کنی که همسر قانونیش هستی نمی ت ...

همین حرف رو یک دفتر مهاجرتی گفت.. ولی یک وکیل مهاجرتی از دفتر دیگه ای گفت امکان پذیر نیس😐