2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 67 پست
چی میخوای بدونی دقیقا؟ همه جا خوب و بدی های خودشو داره، هیچ جا پرفکت نیست

میدونم عزیزم،میخوام بدونم اولا رفتارشان با ایرانی ها چطوره ؟

دوما برا بچه ها اونجا خوبه یا نه؟من با فوق دیپلم حسابداری میتونم اونجا کار پیدا کنم یا نه ؟ کسانی که قانونی می رم با کسانی که از طریق پناهندگی می رم اونجا رفتار ها باهاشون یکی هست یا نه؟

اگه میتونی غربت رو تحمل کنی بهترین تصمیم رو گرفتی که بری نه تنها کانادا هرجای دیگه جز اینجا 

زندگی بدون استرس اب و هوای خوب و بدون الودگی تغذیه خوب و ارگانیک همه این چیزایی که اینجا مخصوصا تو.شهرای بزرگ ارزوی همه ماست اونجا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزم،میخوام بدونم اولا رفتارشان با ایرانی ها چطوره ؟ دوما برا بچه ها اونجا خوبه یا نه؟من با ...

اینکه رفتاراشون با  اونا که قانونی رفتن یا اونا که غیر قانونی رفتن نمیدونم 

اما در کل نژاد پرست نیستن چون اکثریت جامعه مخصوصا تورنتو و ونکور تا اونجا که میدونم مهاجرین هستن 

نه تنها نژادپرست نیستن که حتی به همه شغلها هم احترام میذارن به معنای واقعی کلمه انسان هستن 

از این لحاظا خیالت راحته راحت باشه 

اگه میتونی غربت رو تحمل کنی بهترین تصمیم رو گرفتی که بری نه تنها کانادا هرجای دیگه جز اینجا  ز ...

من الان فقط در حد تصمیم دارم بهش فکر میکنم چون از شرایط اون ور خبر ندارم و کسی رو ندارم که خارج از کشور باشه اما از زندگی یه اینجا خسته شدم 

میدونم عزیزم،میخوام بدونم اولا رفتارشان با ایرانی ها چطوره ؟ دوما برا بچه ها اونجا خوبه یا نه؟من با ...

کانادایی ها کلا توی نایس بودن معروف ان، هم ادم های خوبی ان هم کشور مهاحر پذیره، پس مطمین باش از بقیه جای دنیا حتما کمتر خارجی بودن رو حس میکنی،

واسه بچه ها خیلی خوبه، جدای سیستم اموزش خوب که توی بیشتر کشورهای دنیا هست، چیزهایی داره که کمتر جایی داره مثل خدمات درمانی کاملا رایگان، هم برای بچه ها هم بزرگسالانی که جزو بیمه ی کانادا هستن، و اگر بچه به دنیا بیاد توی کانادا، یعنی پاس کانادایی داشته باشه ماهیانه بهش پول تعلق میگیره، 

نه کانادا هر کشوری که میخواین بیاین حتما قانونی بیاین،  و اگر میتونین با شرایط هر چه بهتر، یکی از مهم ترین مسایل مهاجرت جا افتن توی اون جامعه است، غیر قانونی اومدن یا با روش های بد اومدن خیلی کار رو سخت و شمارو سرخرده میکنه، و حتما توی کیفیت زندگیتون، ادم های دور و برتون و همه چیز تاثیر میذاره

راستش راجب کار اطلاعاتی نمیتونم بهتون بدم، چون من هم خودم هم افراد دور وبرم همه اخرین مدرکشون رو از اینجا گرفتن، کسی رو نمیشناسم با فوق دیپلم ایران اینجا کار کنه، ولی احتمالا کارای عادی که تخصصی لازم نداشته باشه میتونین پیدا کنین، که حتما حقوق خیلی بالایی نخواهد داشت

امیدوارم کمکی کرده باشه

ما وضع مالیه خوبی نداریم ،همسرم از ۵ صبح تا ۸ شب کار میکنه و حقوقش فقط کفاف زندگی بخور و نمیرو میده من نظرم اینه که اگه قراره سخت کار کنه خوب حداقل جایی کار کنه که زندگی بهتری داشته باشیم نه تو ایران که هیچی از زندگی نمی فهمیم من بعد از ۵ سال زندگی مشترک تازه امسال اونم با کلی قرض و وام مسکن و فروش ماشین و طلا تونستم یه خونه ی ۶۰ متری تو کرج بخرم تازه ۱۲ سال باید قسط بدم تا سودم از رهن بانک آزاد بشه ، دارم به این فکر میکنم که همه چی رو بفروشم و برو اون ور اما نمیدونم اینکار  درسته یا نه ؟

ما وضع مالیه خوبی نداریم ،همسرم از ۵ صبح تا ۸ شب کار میکنه و حقوقش فقط کفاف زندگی بخور و نمیرو میده من نظرم اینه که اگه قراره سخت کار کنه خوب حداقل جایی کار کنه که زندگی بهتری داشته باشیم نه تو ایران که هیچی از زندگی نمی فهمیم من بعد از ۵ سال زندگی مشترک تازه امسال اونم با کلی قرض و وام مسکن و فروش ماشین و طلا تونستم یه خونه ی ۶۰ متری تو کرج بخرم تازه ۱۲ سال باید قسط بدم تا سودم از رهن بانک آزاد بشه ، دارم به این فکر میکنم که همه چی رو بفروشم و برو اون ور اما نمیدونم اینکار  درسته یا نه ؟

کانادایی ها کلا توی نایس بودن معروف ان، هم ادم های خوبی ان هم کشور مهاحر پذیره، پس مطمین باش از بقیه ...

بله ممنون از راهنماییتون ،شما خودتون کانادا هستین؟؟؟

ما وضع مالیه خوبی نداریم ،همسرم از ۵ صبح تا ۸ شب کار میکنه و حقوقش فقط کفاف زندگی بخور و نمیرو میده ...

الان اون پول داراش هم همه ب زندکیشون رو بفروشن با این وضع دلار و ریال هیچی نمیشه اینجا، پول اینجا حرف اول رو میزنه، حساب شده و درست حسابی تصمیم بگیرین از چاله به چاه نیفتین، 

کانادایی ها کلا توی نایس بودن معروف ان، هم ادم های خوبی ان هم کشور مهاحر پذیره، پس مطمین باش از بقیه ...

ببخشید پستت رو خوندم گفتید کانادا زندگی میکنید..

شوهر من ویزای مالتیپل گرفته.. با اون ویزا میخواد بیاد یه خانومی که کانادا زندگی میکنه میخواد در قبال گرفتن پول با شوهر من ازدواج کنه و براش اقامت بگیره!! همچین پروسه ای امکان پذیره!! ویزاشو که گرفته .. حالا اومدنش و ازدواج و اقامت....

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..