2777
2789
عنوان

خیانت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چی سر ما زنها میاد مقصر خودمون هستیم از بس گ زن باید زندگیش محکم بگیره از بس گ مرد سیراب چشمش دنبال کسی نمیره از بس حتی تو قرآن خدا حرف از حوریان دست نخورده بهشتی زده شده یه خورده به خودمون بیایم ماها دیگه کارهای اشتباه مادر و مادرهای نسل های قبل تکرار نکنیم اگ زندگی برای مرد هم باید زندگی باشه...فقط به حال آنهایی باید گریست ک راهی جز ماندن ندارند ن تکیه گاهی از قبل...

مامان کلافه رو نی نی دوس نداره..شک ادمو نابود میکنه یا بکش کنار یا تا اخرش برو اینجور دودلی ادمو داغ ...

دیگه دنبالشو نمیگیرم اگه چیزی باشه خداخودش رسواش میکنه

هر چی سر ما زنها میاد مقصر خودمون هستیم از بس گ زن باید زندگیش محکم بگیره از بس گ مرد سیراب چشمش دنب ...

مرد جنس مخالفه ماست و ما از طبیعتش بی اطلاعیم.اما امان از هم جنس!!!!!این خود ما زن ها هستیم ک زندگی هارو ب نابودی میکشیم هم جنس های خود ما هستند ک اشک مارا درمیارن دل مارو میشکونن وگرنه از غیر هم جنس که توقعی نیست

مرد جنس مخالفه ماست و ما از طبیعتش بی اطلاعیم.اما امان از هم جنس!!!!!این خود ما زن ها هستیم ک ...

درسته ولی ما هم به عنوان همان هم جنسی هایی که شاید از نظر بقیه باعث به هم خوردن زندگی هایی میشویم..بهتره مصمم تر رفتار کنیم طوری که هر مرد با هر لغزش بفهمه شاید دور از چشم او بانویش هم دل به کسی دیگر میسپارد باید مردها یاد بگیرند جواب های هوی است جواب خیانت ..زیر سوال بردن غیرت مردانگی اش است...

درسته ولی ما هم به عنوان همان هم جنسی هایی که شاید از نظر بقیه باعث به هم خوردن زندگی هایی میشویم..ب ...

من خانم دوست شوهر عوضیم هرشب بهش پیام میده هرچی دعوا کردم فایده نداشت منطقی فایده نداشت فقط کمش کرد الانم باهاش قهرم موندم چه غلطی بکنم به زنه هم نمیشه بگم شوهرم لجباز مغروره چندبارتهدیدش کردم ولی فایده نداره نمیتونمم جدا شم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃