2777
2789
اتفاقا خودم پشیمون شدم . کاش ناراحت نمیکردم مادرشوهرمو .😔 خیلی دوستش دارم . مثل مامان خودم مهربون و ...

من هر وقت شوهرم نبود مادرشوهرم میومد میگفت ساسان فلان کارو کرده بعد که من باشوهرم بحث میکردم شوهرم به مامانش میگفت چرا به حدیث گفتی میگفت حدیث به من گفته مادر شوهرم از ترس تکذیب میکرد اخرم همچی سر من خراب شد واسه اون گفتم با اینکه مادر شوهر منم خیلی خوبه

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عاقا چی میگییییی من رفته بودم یه مجلسی آخونده میگفت خوبی کسی رو هم جلوی یکی دیگه بگی غیبت حس ...

نمیدونم جانم شاید حق با شما باشه . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اوف منم الان دوسدارم بفهمم شوهرت چرا سر سنگین شده😊فضول خودتی

خخخ بیا باهم حدس بزنیم😂

ببین ما چند شب پیش خونه فامیل شوهرم دعوت بودیم بعد تا اومدیم بریم چون خدایی شوهرم خیلی کار شد موقع افطار رسیدیم قبلشم با شوهرم ی کوچولو بحثمون شد پدر مادرشوهرمم عادت دارن خونه فامیلشون دعوتیم تلفن کشمون میکنند منم گوشیمو سایلنت کردم ویبره اشم آف کردم ج زنگهای مادرشوهرمو ندارم🙈اونجا رسیدیم مادرشوهرم هی تکرار میکرد ب جفتتون ز زدم ج ندادین منم گفتم وای من خوابیده بودم سایلنت کردم یادم رفت درست کنم ولی ول کن نبود پدرشوهرمم اومد با اخم اومد گفت چرا دیر اومدین منم با اخم گفتم شوهرم کار داشت

فداسرت نزارحرص بخوری پوستت خراب میشه خودت خالی کن

ای درد و بلای شوهرم بخوره تو سرش مردک خیکی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...