2777
2789
عنوان

بی مهری همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 78 پست

نمیدونم چرا ما باید خودمونو تغییر بدیم واسه مچ شدن بااونا..واسه هماهنگی باشون..اما اونا نه...اونا کارخودشونو بکنن این وسط ما یا حداشیم‌‌یا بسوزیمو بسازیم و خودمونو بزنیم به نفهمی....توصیه همه روانشناسا😏

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا ما باید خودمونو تغییر بدیم واسه مچ شدن بااونا..واسه هماهنگی باشون..اما اونا نه...اونا کا ...

اره بخدا من چارساله دارم بااخلاق گوعش میسازم خانوادم هی میگن بساز این ادم نشد من شدم یه ادم عصبی

درمیان انسانهای امروزه باید عاقلانه زندگی کرد نه عاشقانه💔
اره بخدا من چارساله دارم بااخلاق گوعش میسازم خانوادم هی میگن بساز این ادم نشد من شدم یه ادم عصبی

منم میگرن عصبی گرفتم از بی محبتیش . میگه دردت چیه تو که تو رفاهی

هر چیز که در جستن آنی، آنی

مردا تو زندگی مشترک که نمیان مثل دوران اول عاشقی هی خودنمایی کنن پس رو این موضوع حساب عشق بازنکن

درحالت کلی بنا رو براین بگذارید که مردها هیچی نمیدونن باید همه چیز بهشون گفته بشه پس بهش بگو عزیزم مبل روبلند کن میخوام جارو بکشم منتطرنباشید مثل عاشق پیشه ها بپرن همه کارارو بکنن عشق توزندگی مشترک جور دیگه نمود میکنه هردوره مقتضیات خودش رو داره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
تا مطمعن نشدی عروسی نکن

مطمئنم که اخلاقش همینیه که هس بدترم میشه..اما باخودم میگم شاید من بتونم تغییر کنم و خوبیاشم ببینمو تحمل کنم.بهش علاقه دارم...اما حس میکنم اون نداره..میگه خیلی چیزا رو بلد نیسم..ولی..مثلا سه ماه نه یبار دعوامون میشه..میگه تواخلاق نداری.درک نداره همه جا بدتر هم هس...میگه نمیتونم تحمل کنم و تا چند روز بامن سروسنگینه و محل نمیزاره..این دعواها م نزدیک پریودیمه..درک نداره اعصاب ندارم..البته بخاطر خونوادشه دعواهامون بخاطر مادرش و خواهرش

چراهمه فک میکنن خوشبختی پوله ب قران نیست خوشبختی دوس داشتنه توجه اخلاق و.... س

درمیان انسانهای امروزه باید عاقلانه زندگی کرد نه عاشقانه💔
مردا تو زندگی مشترک که نمیان مثل دوران اول عاشقی هی خودنمایی کنن پس رو این موضوع حساب عشق بازنکن در ...

فقط اینا نیست که همیشه منو مقصر میکنه همیشه سرم شکستست . سر چیز کوچیک قیافشو کج میکنه 

هر چیز که در جستن آنی، آنی
فقط اینا نیست که همیشه منو مقصر میکنه همیشه سرم شکستست . سر چیز کوچیک قیافشو کج میکنه 

متاسفانه مردها خیلی دیرتربه بلوغ اجتناعی و عاطفی میرسن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
مردا تو زندگی مشترک که نمیان مثل دوران اول عاشقی هی خودنمایی کنن پس رو این موضوع حساب عشق بازنکن در ...

این درست...ولی آخه ی سری حرفا و رفتاراشون آدمو به شک میندازه من میتونم بااین ادامه بدم یانه این درست بشو هس یا نه..نامزد منکه از اولم حسی بهم نداشتو هزار بار با زبون خوش با رفتار با عملم..باهرچی بهش نشون دادم که تغییر کنه و نکرد چی؟میگه تو چرت میکی من باکیم نیس تو خیلی رمانتیکی..یامن بلد نیسم من همینم که میبنی نمیخوای راهتو بکش و برو...یعنی منو ی زن آروم لال قانع که نه اعتراضی بکنه و نه درخواستی داشته باشه میخواد

منم داغونم از رفتاراش یه ادم تنهام انگاری فقط ادمو برا شب میخان فقط اونجا زنشون میشیم .وگرنه بغیر رابطشون نه یبوسی نه یه بغلی من که حالم ازهرچی مرده بهم میخوره .وهمیشه میکم مردا هستن که زنا رو خراب میکنن همه دارن خیانت میکنن ازبس شوهرا توجه ندارن 

خدایا خودت مواظب پسرم باش 

عزیزم شوهر من کمک که نمیکنه هیچ تازه اگه صداش کنم بیا کمکم کن کلیم غر میزنه که خستم یا کار دارم و ....مردنیستن که نرند نر؛ حالا همینا سر کار همکار خانمشون بگه اخ از دلسوزی میخوان خودشونا بکشن!!!!

چراهمه فک میکنن خوشبختی پوله ب قران نیست خوشبختی دوس داشتنه توجه اخلاق و.... س

خوشبختی فقط اخلاق و شعورو درک کردن طرفه..همین.

بمن میگه من اگه اخلاق نداشتم میتونسی درستم کنی..میگم ببخشیدا خب اگه قرار بود اینجوری باشه میرفتم با ی بچه دوساله ازدواج میکردم که خودم تربیتش کنم...تورو باید بوده از اول مادرت تربیت کنه چجور رفتار کنی نه من