2777
2789
عنوان

دردودل،دارم دق میکنم 😭😭یه راه حل بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 38 پست
وقتي مياد پيشت قبولش كن تو ذهنش ميمونه ولي واقعا ادم يوقتايي كم مياره

اره به وللاه کم اوردم دیگه

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بی خیال عزیزم ،پیش میاد ،منم گاهی با خواهرزاده م که سه سالشه بد حرف میزنم و عذاب وجدان میگیرم ،حالا یه بار که بهش گفتم ببخشید باهات بد حرف زدم با تعجب می گفت:کی بد حرف زدی یا داد زدی؟،،،قربونش برم یادش نبود اصلا ،البته نمیگم چون یادش میره باهاش بد حرف بزن،،،با داد منظورمه،،،ولی اونام به خاطر سنشون گاهی درک نمی کنن شرایط روحی بزرگترا رو ،،،پیش میاد به نظرم ،ولی دارم رو خودم کار می کنم که دیگه تو هیچ شرایطی باهاش بد نشم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=90771668]وای چقدر سخت  نبخدا بد داد زدم سرش

برو بوسش کن نازش کن براش فردا یک اسباب بازی بخر

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
حالا اونو میتونستم تحمل کنم شوهرمم ازین چرتو پرت میگه سر بچه بدتر قاطی کردم

بگو لطفا تو تربيت بچم خودتو قاطي نكن 

اگه من كاري ميكنم بيشتر از تو سر ب دنيا اوردنش اذيت شدم بيشتر قدرشو ميدونم 

اداي باباي مهربونو در نيار

نگو عزیزم خسته شدی،اشکالی نداره برو کنارش بوش کن نوازشش کن بوسش کن  منم گاهی خسته میشم داد میک ...

توخواب داره همش اخ میکشه ،از دست من 

متنفرم از خودم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
توخواب داره همش اخ میکشه ،از دست من  متنفرم از خودم

عععع اینقد حساس نشو 

فردا ببرش پارک ازدلش دربیار خودتو سرزنش نکن

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بگو لطفا تو تربيت بچم خودتو قاطي نكن  اگه من كاري ميكنم بيشتر از تو سر ب دنيا اوردنش اذيت شدم ...

اتفاقا همین حرفارو گفتم میگه چرا گریه میکنه محلش نمیدی دلشو میشکنی ،میگم منم خسته میشم بخدا یه بار تا حالا کمک نکرده مثل اربابا میشینه فقط

عععع اینقد حساس نشو  فردا ببرش پارک ازدلش دربیار خودتو سرزنش نکن

خداکنه یادش بره صحنه امشبمو 

اتفاقا همین حرفارو گفتم میگه چرا گریه میکنه محلش نمیدی دلشو میشکنی ،میگم منم خسته میشم بخدا یه بار ت ...

شوهرمنم همینه گلم 

خودتو اذییت نکن بعضی مردا حوصله بچه ‌داری ندارن ولی تایه چیزی میشه ازچشم زن میبینن

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بی خیال عزیزم ،پیش میاد ،منم گاهی با خواهرزاده م که سه سالشه بد حرف میزنم و عذاب وجدان میگیرم ،حالا ...

توروخدا خوب باش باهاش پشیمونی بعدش خیلی بده خیلی 

من خیلی بی اعصاب شدم جدیدا 

شوهرمنم همینه گلم  خودتو اذییت نکن بعضی مردا حوصله بچه ‌داری ندارن ولی تایه چیزی میشه ازچشم زن ...

ممنون عزیزمم ک اومدییی

اتفاقا همین حرفارو گفتم میگه چرا گریه میکنه محلش نمیدی دلشو میشکنی ،میگم منم خسته میشم بخدا یه بار ت ...

اخ ك همه مرداي ايراني همينطورين 

ميگم خو بيا ي بار تو بچرو ببر حموم 

تو ي روز كاراشو بكن 

بزار من يكم استراحت كنم 

حداقل كارگر بگيريم واس خونه 

واقعا نميكشم ديگه 

دختر من خوابش خيلييييي كمه 

روزا شايد نيم ساعت بخوابه 

اونم نبايد تكون بخوري شبام ك تا صب ده بار بيدار ميشه بدنم ديگه واقعا كشش نداره

خداکنه یادش بره صحنه امشبمو 

میره عزیزم مگه تو خودت کتک خوردنا و بداخلاقیای مامانتو تواین سن یادت مونده

ممنون عزیزمم ک اومدییی

😊❤

میره عزیزم مگه تو خودت کتک خوردنا و بداخلاقیای مامانتو تواین سن یادت مونده

ن