2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

98 بازدید | 12 پست

ساای ی بارم ارایشگاه نمیرم نمیدونم کارم درسته یا نه 

وضعیت مالی خوب نیست 

منظورم پیش شوهرمه کارم درسته یا نه میگن زنی که خرج داره ارج داره نه کاشت ناخنی نه رنگ مو حتی عید خواهرم برام رنگ میذاره نه اصلاح خودم بند میندازم 

امروز به شوهرم میگم خرجم فقط نت و تلفن خونه 

هیچ عروسی ارایشگاه نمیرم کاش منم مثل بعضیا بودم

خدایا دوستت دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میکنی بخدا

حتی اگه وضعتون خیلی خوب نیس هرچند مدت یبار برو آرایشگاه ی دستی ب سر و صورتت بکش

وقتی سنت بره بالاتر متوجه میشی ک چرا بخاطر مراعات کردن تا حالا برا خودت ارزش قايل نشدی

من تو عروسی ها فقط میرم ارایشگاه برای ارایش وشینیون بقیه کارامو خودم انجام میدم چون دوره ارایشگری گذروندم ولی چون تو مهارت ندتری کارت اشتباهه باید خودتو تو چشم شوهرت جلوه بدی تا تکراری نشی

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

اشتباه میکنی تو این دوره زمونه شده ادم قرض کنه باید به خودش برسه مردا همشون عقلشون به چشمشونه هیچ وقت نمیاد. ازت تشکر کنه که مراعتموکردی پاش بیوفته میگه خاصتی بکنی همشون همین طورید

منم خیلی مرآعات ش کردم و میکنم اما بهم گفت خودت خسیس بودی حالا دلم می سوزه 

میگم ای کاش ازش می خواستم حداقل می فهمید که این خرجها رو باید میکرده که نکرده 

الان میگه من که نمیدونستم باید می گفتی 

من پول ارایشگاه رو جمع میکنم میدم ب لوازم ارایش و توخونه لنزو خط چشمو ...خلاصه چیزی ازعروس کم نمیذارم برا خودم ولی فقط در هفته سه روز روزای دیگه بی ارایش و ساده ک بد عادت نشه و چهره ارایش کردمم براش عادی نشه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
من خودمم همین طوریم متاسفانه دلم نمیاد خرج کنم میگم گناه داره ولی اون واسه خودش سنگ تموم میزاره چقدر ...

هرموقعم یه آیز بگم میگه خاستی بخری خاستی بکنی مگه من گفتم نکن ولی من خرم عادت کردیم یجبه اینکه از خودمون بزنیم