2777
2789
عنوان

یه سوال

131 بازدید | 3 پست

سلام طاعاتتون قبول همسرمن خیلی حساسه توکارای داخل خونه که یه زن باید انجام بده دخالت میکنه همش نشسته سرط توگوشیش هست یه چشمش هم به من زوم کرده رو من که چطورکارای خونه رومیکنم و ایراد بگیره بجای اینکه باهام بگه وبخنده خیلی اذیت میشم انگار دوربین مداربسته رومن هست چه کنم تاخونه نیست راحتم وقتی هست اذیت میکنه بهم خسته نباشید نمیگه پیش روانشناس هم نمیاد وخشن هست  امابابقیه میگه ومیخنده خسته شدم سالهاست این وضع منه😱😱😢😢😔🤔

خودت ازش درخواست كردي مثل ناظم رفتار نكنه و همون نقش همسر رو بازي كنه كافيه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت ازش درخواست كردي مثل ناظم رفتار نكنه و همون نقش همسر رو بازي كنه كافيه  

گفتم هزاربارکوگوش شنوا تازه غیرازدخالت همزمان کتک هم زده ومیزنه بخدا داغونم فقط باخدامعامله کردم که موندم من خودم تمیزم و کدبانو به تذکرهمسرم نیازی نیست میخوام کل خونه روگاهی اتیش بزنم که بره دخالت نکنه اونم بافحش و کتک  مثلا میگه پودرمیریزی توجای پودر درماشین چرایه ذره اش میریزه توخونه ی بغلیش ومحکم زد پشت سرم منم روزه بودم خیلی دردم گرفت این تازه کتک محکمش نیست محکمش که کبود میشه یاخون میاد من نیازبه دلداری شما دارم نه اینکه بگیدطلاق وتحقیرم کنید نمیتونم جدابشم🙁😢😱